TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Javautvecklare Aaro Systems i centrala Stockholm

Hos Aaro Systems i Stockholm får du utveckla i hela stacken och arbeta nära verksamheten!

Vill du jobba på en arbetsplats där alla är överens om att det är du och dina kompetenta kollegor som är nyckeln till företagets framgång? Välkommen till Aaro Systems!

Här tas din kompetens tillvara och du får en möjlighet att utvecklas och lära dig nytt i en miljö där vi är generösa med att dela med oss av kunskap till varandra. Arbetsplatsen präglas av öppenhet och att vi har kul tillsammans.

VI ERBJUDER DIG

Centralt kontor
Centralt kontor
Flextid
Flextid
Friskvård
Friskvård
Livspussel
Livspussel

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer att ingå i avdelningen Product Development som har 12 anställda och rapporterar till chefen för denna avdelning. I ditt team i Stockholm är ni fem utvecklare. Du kommer framför allt att samarbeta med övriga utvecklare, Team Leader, Testare och Produktägare. Hos oss kommer det att gå fort att se resultatet av din utveckling då vi har snabba processer, med korta beslutsvägar. Du kommer dessutom att sitta nära verksamheten där alla Aaro Systems funktioner finns representerade som Sälj, Marknad, Administration, Ekonomi, Support och Applikationskonsulter. Undantaget är våra testare som sitter i Riga.

MER OM DIG

Vi söker dig som har relevant eftergymnasial utbildning och några års erfarenhet av Javautveckling och SQL. Eftersom vi framför allt använder oss av GWT i vår gränssnittsprogrammering så är det en fördel om du har erfarenhet av detta. Har du dessutom erfarenhet av HTML, JavaScript och CSS kommer det att komma väl till pass i denna roll. Koncernspråket är engelska så det är ett krav att du behärskar detta mycket väl. Svenskkunskaper är meriterande.


Som person är du ansvarstagande och nyfiken. Du gillar att lösa problem och komma med innovativa lösningar. För dig är det självklart att jobba strukturerat och noggrant och gillar du att skapa snygg /"clean kod" är Aaro Systems rätt ställe!

Alla lediga jobb