TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Javautvecklare / Arkitekt till Handelsbanken

Är du utvecklare och vill gå mot rollen som arkitekt, samtidigt som du är kvar i tekniken? Sök då till Handelsbanken i Stockholm!

Här får du möjlighet att ha en delad tjänst, där du kommer inneha en roll som arkitekt och en roll som Javautvecklare. Du kommer alltså att få vara med och designa och ta fram nya system, för att sedan jobba operativt och faktiskt utforma dem.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du erbjuds en vardag där du ansvarar för och påverkar stora delar av leveransen, där du får vara med i produkternas utveckling från första idé till färdig produkt och bidrar med affärsmässighet och engagemang genom hela kundcykeln. Avdelningen står inför en spännande resa gällande såväl teknik som arbetssätt och du ges en stor chans att vara med och påverka. Handelsbanken har en modern teknikstack sett till sin storlek och komplexitet, och vill hela tiden arbeta framåt.

Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Livspussel
Livspussel
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Ny teknik
Ny teknik

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I tjänsten som javautvecklare och lokal arkitekt kommer du att få vara med och vidareutveckla våra javabaserade resurssystem för kundmötesplatser, som exempelvis internetbanken.

Här kommer du bl.a. att få:

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att arbeta nära seniora och prestigelösa kollegor som har ett stort intresse inom teknik och IT, vilket de också gärna delar med sig av. Du kommer jobba ut mot många kontaktytor inom banken, då din roll både är strategisk och operativ.

Kontoret är beläget på Torsgatan i centrala Stockholm.

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har en bakgrund som javautvecklare och fortfarande jobbar aktivt med kod. Samtidigt som du brinner för programmering, gillar du också att jobba mer strategiskt och ta ett mer övergripande ansvar i form av en lokal arkitektroll.

Vi ser gärna att du har du intresse och kunskap inom:

Det är meriterande om du har kunskap inom databas, JSON och/eller Jenkins, samt JAX-WS, EJB, JPA, JTA och JMS.

Eftersom Handelsbanken lägger stort fokus på varje individs vidareutveckling ser vi gärna att du har ett stort eget driv med ett genuint IT-intresse. Du är ansvarstagande, lösningsorienterad och kommunikativ. Du är teamorienterad och lockas av att jobba i ett tight team som delar med sig och ställer upp för varandra. Ditt verksamhetsintresse är stort, och du drivs av att vara med i framtagandet av nya lösningar samt förvalta dessa långsiktigt. I rollen kommer du att ha många kontakter inom hela koncernen vilket innebär att både svenska och engelska är ett krav.

Alla lediga jobb