TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Jobb inom kundtjänst på elskling i Stockholm

Trivs du i en roll med service och administration? Vill du bli en del av elsklings kundtjänst? Läs mer här!

Vill du utvecklas inom kundtjänst och arbeta i ett tight team med härliga kollegor? Tycker du om kundkontakt och problemlösning? elskling söker nu dig som vill jobba med kundtjänst till sitt kontor i centrala Stockholm - välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

elskling är ett bolag som satsar på sin personal vilket gjort att anställningstiderna på företaget är långa. Du kommer få en grundlig upplärning och kontinuerlig uppföljning av ditt arbete och ingå i ett välfungerande kundtjänstteam där hjälpen alltid finns nära till hands. elskling erbjuder också goda förmåner såsom tjänstepension samt ett generöst friskvårdsbidrag.

Centralt kontor
Centralt kontor
Friskvård
Friskvård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Löne&shyutveckling
Löne­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som kundtjänstmedarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av att:

Din uppgift är att på bästa sätt hjälpa elsklings kunder att enkelt kunna jämföra elavtal och även möjliggöra eventuella byten av avtal.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du blir rekryterad direkt till elskling som sitter i fina lokaler mitt i city, endast ett stenkast från Centralstationen. Tjänsten är på heltid, 8-17, och tillsätts så snart rätt person är på plats. Eftersom all nödvändig utbildning tillhandahålls på plats av elskling krävs inga förkunskaper gällande elbranschen. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som trivs med att jobba med kundservice och som är van vid kundkontakt sedan tidigare. Eftersom du kommer att arbeta i flera olika system är det viktigt att du har goda datakunskaper. Det är också viktigt att du har en god kommunikativ förmåga samt behärskar svenska i tal och skrift då du kommer att ha många kontaktytor.

Alla lediga jobb