TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Jobb inom order / kundtjänst i Stockholm

Vill du arbeta med orderhantering, kundkontakt och administration hos vår kund i centrala Stockholm? Då har vi uppdraget för dig!

Vår kund i centrala Stockholm söker nu en konsult till deras Business Support. Du får här möjlighet att arbeta med kundtjänst (B2B) av mer komplex karaktär och ge förstklassig service till företagets kunder. Brinner du för service och har en ödmjuk inställning? Du får här chans att bli del av ett team som tillsammans stöttar och hjälper varandra med kundernas problem. Samtidigt som alla har en stor vilja att leverera, så är man också mån om att har roligt tillsammans. Låter detta som något för dig? Vi hoppas på att se din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Vår kund sitter i fina renoverade lokaler på Kungsholmen. Detta är ett bemanningsuppdrag på heltid. Arbetstiden är förlagd vardagar, schemalagda tider mellan kl. 07-17 (38,5 timmar i veckan). Bemanningsuppdraget är tänkt att starta 17 oktober 2022 och sträcker sig till sista augusti 2023.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har erfarenhet av orderhantering via telefon. Du är van att arbeta i olika system och har lätt för att sätta dig in i nya rutiner och processer. Har du arbetat i M3 är det meriterande, men inget krav. Du har goda kunskaper i svenska och i engelska.

Du är serviceinriktad, gillar problemlösning med siffror och har en god kommunikativ förmåga. Under uppdraget kan det uppkomma stressiga arbetstoppar varför vi söker dig som har en förmåga att hantera pressade situationer med struktur och lugn. Du trivs med att arbeta i ett team där man stöttar och hjälper varandra och lägger vikt vid att ha roligt tillsammans.

Alla lediga jobb