TNG
Jobb inom order / kundtjänst i Stockholm

Jobb inom order / kundtjänst i Stockholm

Vill du arbeta med orderhantering, kundkontakt och administration hos vår kund i centrala Stockholm? Då har vi uppdraget för dig!

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2021-10-29
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Angelina Nilsson
Hos oss går fakta och kompetens före magkänsla, ålder, namn, kön och bakgrund.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Angelina Nilsson

0768384163

Vill du arbeta med orderhantering, kundkontakt och administration hos vår kund i centrala Stockholm? Då har vi uppdraget för dig!

Vår kund i centrala Stockholm söker nu en konsult till deras Business Support. Du får här möjlighet att arbeta med kundtjänst (B2B) av mer komplex karaktär och ge förstklassig service till företagets kunder. Brinner du för service och har en ödmjuk inställning? Du får här chans att bli del av ett team som tillsammans stöttar och hjälper varandra med kundernas problem. Samtidigt som alla har en stor vilja att leverera, så är man också mån om att har roligt tillsammans. Låter detta som något för dig? Vi hoppas på att se din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

  • Trivas på jobbet! Våra konsulter 2019 gav oss ett nöjdhetsindex (Employee Net Promoter Score) på 55 i samband med årets medarbetarundersökning. En siffra som motsvarar "världsklass".
  • Personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef – allt för att du ska få utvecklade uppdrag på trivsamma arbetsplatser.
  • Knipa en plats i vårt nätverk med TNG-konsulter inom kundservice. Här får du också möjlighet att utbyta erfarenheter och träffa andra konsulter på sociala aktiviteter som vi återkommande arrangerar.
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Ta emot samtal och mejl från kunder och intern personal
  • Registrera och administrera order i systemet
  • Hantera ärenden via ett ärendehanteringssystem
  • Möjlighet till medverkan i olika projekt
  • Visst administrativt arbete
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Vår kund sitter i fina lokaler på Kungsholmen. Detta är ett bemanningsuppdrag på heltid. Arbetstiden är förlagd vardagar, schemalagda tider mellan kl. 07-17 (38,5 timmar i veckan). Bemanningsuppdraget är tänkt att starta 1 december och sträcker sig till sista augusti 2022.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har erfarenhet av orderhantering via telefon. Du är van att arbeta i olika system och har lätt för att sätta dig in i nya rutiner och processer. Har du arbetat i M3 är det meriterande, men inget krav. Du har goda kunskaper i svenska och i engelska.

Du är serviceinriktad, gillar problemlösning med siffror och har en god kommunikativ förmåga. Under uppdraget kan det uppkomma stressiga arbetstoppar varför vi söker dig som har en förmåga att hantera pressade situationer med struktur och lugn. Du trivs med att arbeta i ett team där man stöttar och hjälper varandra och lägger vikt vid att ha roligt tillsammans.

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är ett värderingsstyrt företag. Vi drivs av vår vision att, genom att se bortom fördomar, bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Det är inte bara tomma ord, utan ett arbete som vi gemensamt på TNG arbetat fram över tid. Hos oss är du en viktig medarbetare som kan göra skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder!

Vi tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och genom kontinuerlig dialog med både våra konsulter och uppdragsgivare säkerställer vi att du har en bra arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter. På så sätt får även du en kontinuerlig feedback och utveckling i din yrkesroll. Självklart omfattas du av kollektivavtal, schyssta anställningsvillkor, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Välkommen till TNG – här arbetar vi med fördomsfri rekrytering och bemanning – på riktigt!

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-10-29
Angelina Nilsson
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Angelina Nilsson

0768384163

Räkna ut avståndet till jobbet

Pyramidvägen 7, Solna