TNG
Jobb som administratör till bolag i Stockholm

Jobb som administratör till bolag i Stockholm

Är du grym på att lösa problem? En hejare på service? Vår kund söker dig som vill jobba med administration och ärendehantering.

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2021-12-17
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Angelina Nilsson
Visste du att du när som helst kan logga in och följa status på dina ansökningar?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Angelina Nilsson

0768384163

Är du grym på att lösa problem? En hejare på service? Vår kund söker dig som vill jobba med administration och ärendehantering.

Vi söker nu en serviceinriktad administratör för ett längre uppdrag hos vår välkända kund i Stockholm.
Du blir en i teamet i deras business support där målet är förstklassig service till deras kunder.
Vi tror att du som söker trivs med mycket intern interaktion. Du har en vilja att leverera och en ödmjuk inställning. Är du dessutom grym på att lösa problem och bra på siffror? Då är den här tjänsten något för dig! Du blir en del av ett team som tillsammans strävar mot uppsatta mål och har roligt på vägen dit.
Uppdraget kan tillsättas omgående. Vi ser fram emot din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

  • Trivas på jobbet! Våra konsulter 2019 gav oss ett nöjdhetsindex (Employee Net Promoter Score) på 55 i samband med årets medarbetarundersökning. En siffra som motsvarar "världsklass".

  • Personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef – allt för att du ska få utvecklade uppdrag på trivsamma arbetsplatser.

  • Knipa en plats i vårt nätverk med TNG-konsulter inom kundservice. Här får du också möjlighet att utbyta erfarenheter och träffa andra konsulter på sociala aktiviteter som vi återkommande arrangerar.
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Ärendehantering
  • Problemlösning
  • Rapporter och statistik
  • Fakturering
  • Möjlighet till delaktighet i olika projekt
  • Arbete med siffor, utredningar och analyser
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Vår kund sitter i fina lokaler på Kungsholmen och du arbetar vardagar 08-16 (38,5 timmar i veckan). Detta är ett bemanningsuppdrag och är tänkt att starta omgående och sträcka sig till augusti/september.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har erfarenhet av orderhantering via telefon. Du är van att arbeta i olika system och har lätt för att sätta dig in i nya rutiner och processer. Har du arbetat i M3 är det meriterande, men inget krav. Du har goda kunskaper i svenska och i engelska.

Du är serviceinriktad, gillar problemlösning med siffror och har en god kommunikativ förmåga. Under uppdraget kan det uppkomma stressiga arbetstoppar varför vi söker dig som har en förmåga att hantera pressade situationer med struktur och lugn. Du trivs med att arbeta i ett team där man stöttar och hjälper varandra och lägger vikt vid att ha roligt tillsammans.

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är ett värderingsstyrt företag. Vi drivs av vår vision att, genom att se bortom fördomar, bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Det är inte bara tomma ord, utan ett arbete som vi gemensamt på TNG arbetat fram över tid. Hos oss är du en viktig medarbetare som kan göra skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder!

Vi tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och genom kontinuerlig dialog med både våra konsulter och uppdragsgivare säkerställer vi att du har en bra arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter. På så sätt får även du en kontinuerlig feedback och utveckling i din yrkesroll. Självklart omfattas du av kollektivavtal, schyssta anställningsvillkor, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Välkommen till TNG – här arbetar vi med fördomsfri rekrytering och bemanning – på riktigt!

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-12-17
Angelina Nilsson
Vi ser bortom din CV, ålder, bakgrund, namn och kön när vi rekryterar fördomsfritt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Angelina Nilsson

0768384163

Räkna ut avståndet till jobbet

Pyramidvägen 7, Solna