TNG
Jobba deltid inom kundtjänst på Swedbank kväll

Jobba deltid inom kundtjänst på Swedbank kväll

Nu söker vi nya medarbetare till kundtjänsten på Swedbank i Sundbyberg

Uppdragsgivare Swedbank
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2021-12-30
Friskvård Friskvård
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Företags&shyhälsovård Företags­hälsovård
Dedikerad konsultchef Dedikerad konsultchef
Hendrik Christiansson
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Hendrik Christiansson

070-9378702

Nu söker vi nya medarbetare till kundtjänsten på Swedbank i Sundbyberg

Är du intresserad av bank och ekonomi och vill jobba på en av Sveriges största banker? Vill du jobba mellan 19:30 - 23:30 med telefon, mejl och sociala medier? Sök då till Swedbanks kundtjänst!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Jobbet innebär en möjlighet att starta din interna karriär på en av Sveriges största banker och få jobba med service och kundbemötande i en högprofessionell miljö. Du kommer också lära dig mycket om privatekonomi och om bankens övriga tjänster.

Du kommer få en gedigen upplärning och hjälp av erfarna kollegor tills du är självgående. Teamet har hög trivsel och hjälper varandra i arbetet och med att byta pass om något oförutsett händer.

Du kommer att jobba i Swedbanks lokaler men formellt vara anställd av TNG. För oss på TNG är det oerhört viktigt att du som konsult trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Du omfattas också av våra övriga förmåner såsom friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Som konsult på TNG kommer du även ha en dedikerad och engagerad konsultchef vid din sida som har kontinuerlig kontakt med dig, arbetar för att du ska få en önskad utveckling i din yrkesroll samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I den här rollen kommer du att hantera ärenden som inkommer kvällstid från Swedbanks och Sparbankernas privatkunder främst via telefon, men också via mejl och sociala medier. Några exempel på ärenden kan vara att:

  • guida kunder i digitala kanaler
  • göra överföringar mellan olika konton
  • hjälpa till med utlandstransaktioner
  • visa kunden hur man skaffar mobilt bank-id
  • spärra kort
ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Kvällsarbete innebär att du arbetar mellan 19:30-23:30. Du kommer att arbeta cirka 2-4 pass per vecka beroende på vad vi kommer överens om inför varje termin, dvs i januari respektive september samt inför sommarperioden.

Arbetsplatsen är Swedbanks kontor i Sundbyberg med goda förbindelser med buss, pendeltåg och tvärbana. Tjänsten startar i olika omgångar under januari och inleds med en cirka 3 veckors heltidsutbildning där första veckan är mycket på dagtid. Viss flexibilitet finns under utbildningstiden för att kunna kombinera med tex studier, men det är viktigt att du kan avsätta tid för att vara med på utbildningen.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har ett intresse för service och ekonomi och det är ett plus om du har erfarenhet av att ha arbetat med kundservice i någon form sedan tidigare.

Du är duktig på att uttrycka dig i tal och skrift – både på svenska och engelska och som person ser vi att du är strukturerad, stresstålig och trivs i en roll där du självständigt får ta dig an och lösa dina kunders problem på ett systematiskt sätt.

Swedbank

Swedbank

Vill du vara med och bygga ett större liv för människor, företag och samhälle? Som medarbetare eller konsult hos Swedbank formar du din egen och andras framtid. Skapar växtkraft genom idéer och kapital. Är med och förändrar, förbättrar och förverkligar. Öppnar nya dörrar och stänger gamla. Vi erbjuder ständiga utmaningar och coachande chefer som ser just din potential. Vi söker medarbetare som delar våra värderingar: öppen, enkel och omtänksam.

Uppdragsgivare Swedbank
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-12-30
Hendrik Christiansson
Följ din ansökan så att du får uppleva hur en fördomsfri rekrytering ska gå till. På riktigt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Hendrik Christiansson

070-9378702

Räkna ut avståndet till jobbet

Järnvägsgatan 18, sundbyberg