TNG
Jobba deltid på Fitness24Seven i Landskrona!

Jobba deltid på Fitness24Seven i Landskrona!

Är du intresserad av träning & hälsa? Har du en förmåga att ge en bra kundupplevelse? Då är Fitness24Seven något för dig!

Arbetsgivare Fitness24Seven
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2021-11-18
Bonus Bonus
Friskvård Friskvård
Gratis träning Gratis träning
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Adam Alfvegren
Visste du att du när som helst kan logga in och följa status på dina ansökningar?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Adam Alfvegren

0707968552

Är du intresserad av träning & hälsa? Har du en förmåga att ge en bra kundupplevelse? Då är Fitness24Seven något för dig!

Har du ett intresse för service och gillar att skapa nya kontakter? Tycker du även att hälsa och träning är spännande? Är du proaktiv i ditt sätt att anta arbetsuppgifter? Härligt! Nu söker Fitness24Seven en Gymvärd/Site Responsible till deras anläggning i Landskrona där du kommer jobba med service på högsta nivå. Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen kommer du att jobba i en miljö där träning och hälsa är i centrum. Fitness24Sevens vision är att erbjuda träningsmöjligheter som är tillgängligt, välkomnande och som alla har råd med.

Som Site Responsible får du ett varierande jobb där service är i fokus. Jobbet innebär mycket kontakt med människor, dels med dina kollegor men mest med gymmets medlemmar. Du kommer hjälpa medlemmarna med olika ärenden, både högt som lågt, där målet är att alla ska känna sig välkomna oavsett om man är van att träna eller om det är första gången personen är på ett gym.

Du kommer inledningsvis få en introduktion för din roll som Site Responsible. I början av anställningen blir du också tilldelad en egen Trainer som hjälper dig med allt från det praktiska men som även finns till hands om du har frågor eller funderingar kring jobbet. Under hela din anställning har du även möjligheten att ta del av Fitness24Seven utbildningsprogram. På Fitness24Seven har vi en god gemenskap och bra sammanhållning bland personalen där många även hittar på saker utanför arbetstid.

Du erbjuds en marknadsmässig lön med möjlighet till bonus samt gratis träningskort till alla Fitness24Sevens gym.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som Site Responsible kommer du att ansvara för driften på gymanläggningen i Landskrona. Det innebär bland annat att:

 • uppmuntra medlemmens träning och skapa återbesök
 • fånga upp behov och feedback från medlemmar
 • skapa en säker och trygg träning på anläggningen
 • utföra funktionskontroll av träningsutrustning
 • jobba mot uppsatt budget
 • lägga beställningar och hantera order
 • registrera nya medlemmar, besvara mejl och liknande administration

Du planerar själv ditt arbete dagligen och veckovis, så att du hinner med både kundkontakt och administrativt arbete. Till din hjälp har du avstämningar med en area manager, och under introduktionen tar du del av vilka rutiner som du behöver ha koll på.

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Tjänsten är en deltidstjänst om 25% där du ena vecka kommer arbeta mån-tis kl. 16.15-21.15 och 
andra veckan fredag kl. 11.45-17.15 samt lördag kl. 09.45-14.15. På anläggningen i Landskrona präglas miljön av många stamkunder som tycker om att vara sociala både mot andra medlemmar och mot personalen. Det finns mycket olika arbetsmoment att ta tag i vid lugnare stunder både gällande maskiner och  i reception. Tjänsten startar omgående eller när rätt person kan vara på plats. Du kommer att få en introduktion som ger dig en bra grund att bygga vidare på i rollen som Site Responsible.

 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som:

 • har ett intresse för service
 • tycker träning och hälsa är intressant
 • jobbar effektivt, organiserat och självständigt
 • har lätt att anpassa dig efter olika situationer
 • tycker om att bygga relationer med medlemmar
 • ser en långsiktighet med jobbet på Fitness24Seven
 • är minst 18 år gammal

Har du tidigare arbetat med ett serviceinriktat jobb är det meriterande, men inget krav. Vi ser att du behärskar svenska flytande i tal och skrift och har en god förståelse för engelska i tal och skrift.

Vi tar inte emot ansökningar via email. Du söker istället jobbet enkelt via anvisad länk på eller till TNGs hemsida (www.tng.se/lediga-jobb).

Fitness24Seven

Fitness24Seven

Fitness24Seven är en av världens snabbast växande gymkedjor och riktar sig till den vanliga motionären som tycker att kvalitativ träning inte skall kosta en förmögenhet. På drygt tio år har de gått från att ha ett enda gym i Malmö till att ha över 230 anläggningar i 6 länder på 3 olika kontinenter. Som medlem på Fitness24Seven har du tillgång till alla anläggningar, i alla länder, dygnet runt. Dessutom ingår gruppträning och det finns även separat avdelning för tjejer. Fitness24Seven har ett stort fokus kring CSR och arbetar bland annat mot organisationer som SOS-barnbyar. Värderingarna som genomsyrar företaget är long-term thinking, on the customers’ terms, learning organisation, cooperation makes the team and social responsibility.

Arbetsgivare Fitness24Seven
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-11-18
Adam Alfvegren
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Adam Alfvegren

0707968552

Räkna ut avståndet till jobbet

Borgmästargatan 16, landskrona