TNG
Jobba deltid på Fitness24Seven Olskroken, Göteborg

Jobba deltid på Fitness24Seven Olskroken, Göteborg

Har du ett intresse för hälsa och träning och vill jobba deltid på en av Sveriges snabbväxande gymkedja? Sök redan idag!

Arbetsgivare Fitness24Seven
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2020-04-03
Bonus Bonus
Friskvård Friskvård
Gratis träning Gratis träning
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Amanda Karlsson
Hos oss går fakta och kompetens före magkänsla, ålder, namn, kön och bakgrund.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Amanda Karlsson

073-153 61 74

Har du ett intresse för hälsa och träning och vill jobba deltid på en av Sveriges snabbväxande gymkedja? Sök redan idag!

Tycker du om träning och hälsa? Är service något som intresserar dig? Söker du även en deltidstjänst? Perfekt! På Fitness24Seven får du kombinera detta för att leverera den bästa servicen till deras medlemmar. Nu söker vi efter en Gymvärd/Site Responsible på deltid till deras populära gymanläggning Olskroken i Göteborg. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen som Site Responsible kommer du att jobba i en miljö där träning och hälsa är i centrum. Fitness24Sevens vision är att erbjuda träningsmöjligheter som är tillgängligt, välkomnande och som alla har råd med.

Som Site Responsible får du ett varierande jobb där service är i fokus. Jobbet innebär mycket kontakt med människor, dels med dina kollegor men mest med gymmets medlemmar. Du kommer hjälpa medlemmarna med olika ärenden, både högt som lågt, där målet är att alla ska känna sig välkomna oavsett om man är van att träna eller om det är första gången personen är på ett gym.

Du kommer inledningsvis få en introduktion för din roll som Site Responsible. I början av anställningen blir du också tilldelad en egen Trainer som hjälper dig med allt från det praktiska men som även finns till hands om du har frågor eller funderingar kring jobbet. Under hela din anställning har du även möjligheten att ta del av Fitness24Seven utbildningsprogram. På Fitness24Seven har vi en god gemenskap och bra sammanhållning bland personalen där många även hittar på saker utanför arbetstid.

Du erbjuds en marknadsmässig lön med möjlighet till bonus samt gratis träningskort till alla Fitness24Sevens gym

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som Site Responsible kommer du tillsammans med dina kollegor att ansvara för driften på er gymanläggning Olskroken i Göteborg. Det innebär bland annat att:

 • Uppmuntra medlemmens träning och skapa återbesök
 • Fånga upp behov och feedback från medlemmar
 • Skapa en säker och trygg träning på anläggningen
 • Se till att gruppträningen fungerar
 • Utföra funktionskontroll av träningsutrustning
 • Utföra administrativa uppgifter, ex. registrera nya medlemmar och besvara mejl
 • Göra daglig och veckovis planering av operativt och administrativt arbete
ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Tillsammans med din kollega planerar nu arbetet dagligen och veckovis, så att du hinner med både kundkontakt och administrativt arbete. Till din hjälp har du avstämningar med din närmsta chef som finns på plats på anläggningen och under introduktionen tar du del av vilka rutiner som du behöver ha koll på.

Under dina arbetspass kommer du att jobba ensam eller tillsammans på din gymanläggning Olskroken i Göteborg. Tänkt start är senast den 6 april 2020. Du kommer att få en introduktion som ger dig en bra grund att bygga vidare på i rollen som Sight Responsible.

Tjänsten är deltid på 40% med arbetstider:

 • Måndag kl. 16.00-20.15
 • Onsdag kl. 15.00-20.15
 • Torsdag kl. 15.00-20.15
 • Samt en lördag i månaden kl. 09.15-16.15.
VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som:

 • Har ett intresse för service
 • Tycker träning och hälsa är intressant
 • Jobbar effektivt, organiserat och självständigt
 • Har lätt att anpassa dig efter olika situationer
 • Tycker om att bygga relationer med medlemmar
 • Ser en långsiktighet med jobbet på Fitness24Seven
 • Är minst 18 år gammal

Har du tidigare arbetat med ett serviceinriktat jobb är det meriterande, men inget krav. Vi ser att du behärskar svenska flytande i tal och skrift och har en god förståelse för engelska i tal och skrift.

Vi tar inte emot ansökningar via email. Du söker istället jobbet enkelt via anvisad länk på eller till TNGs hemsida (www.tng.se/lediga-jobb).

Fitness24Seven

Fitness24Seven

Fitness24Seven är en av världens snabbast växande gymkedjor och riktar sig till den vanliga motionären som tycker att kvalitativ träning inte skall kosta en förmögenhet. På drygt tio år har de gått från att ha ett enda gym i Malmö till att ha över 230 anläggningar i 6 länder på 3 olika kontinenter. Som medlem på Fitness24Seven har du tillgång till alla anläggningar, i alla länder, dygnet runt. Dessutom ingår gruppträning och det finns även separat avdelning för tjejer. Fitness24Seven har ett stort fokus kring CSR och arbetar bland annat mot organisationer som SOS-barnbyar. Värderingarna som genomsyrar företaget är long-term thinking, on the customers’ terms, learning organisation, cooperation makes the team and social responsibility.

Arbetsgivare Fitness24Seven
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-04-03
Amanda Karlsson
Visste du att du alltid kan följa status på dina ansökningar online?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Amanda Karlsson

073-153 61 74

Räkna ut avståndet till jobbet

Hökegatan 30, Göteborg