TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Jobba extra på Fitness24Seven i Norrköping

Vill du jobba extra på Fitness24Sevens gym i Norrköping Ljura? Brinner du för service och sätter kunden i fokus? Sök redan idag!

Fitness24Seven söker nu omgående en Gymvärd/Site Responsible för att jobba extra vid behov på anläggningen i Norrköping Ljura. Har du redan idag ett intresse för träning och hälsa? Trivs du i en roll där fokus ligger på service och relationsskapande? Snyggt! På Fitness24Seven får du just denna kombinationen i ditt arbete. Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen som Gymvärd/Site Responsible kommer du att arbeta i en miljö som präglas av träning och hälsa. Fitness24Sevens vision är att erbjuda träningsmöjligheter som är tillgängligt, välkomnande och som alla har råd med.

Som Site Responsible får du ett varierande jobb där service är i fokus. Jobbet innebär mycket kontakt med människor, dels med dina kollegor men mest med gymmets medlemmar. Du kommer hjälpa medlemmarna med olika ärenden, både högt som lågt, där målet är att alla ska känna sig välkomna oavsett om man är van att träna eller om det är första gången personen är på ett gym.

Du kommer inledningsvis få en introduktion för din roll som Site Responsible. I början av anställningen blir du också tilldelad en egen Trainer som hjälper dig med allt från det praktiska men som även finns till hands om du har frågor eller funderingar kring jobbet. Under hela din anställning har du även möjligheten att ta del av Fitness24Seven utbildningsprogram. På Fitness24Seven har vi en god gemenskap och bra sammanhållning bland personalen där många även hittar på saker utanför arbetstid.

Du erbjuds en marknadsmässig lön med möjlighet till bonus samt gratis träningskort till alla Fitness24Sevens gym.

Bonus
Bonus
Friskvård
Friskvård
Gratis träning
Gratis träning
Karriärs&shymöjligheter
Karriärs­möjligheter

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som Gymvärd/Site Responsible kommer du hjälpa till på anläggningen vid sjukdom, ledighet eller bara behöver förstärka gymmet den dagen. Arbetstiderna kommer att variera där men en del veckor kommer få arbeta lite mindre och där det en del veckor kommer innebära betydligt mer jobb.

Rollen innebär bland annat att:

För rätt person finns det även möjlighet att hålla enkla träningspass på gymmet med cirka 6-8 medlemmar åt gången. Du kommer då visa enkla basövningar som medlemmarna gör i cirkel i en lättsam och avslappnad atmosfär. Du kommer få en grundlig utbildning av Fitness24Seven och vara med på pass själv innan du håller egna pass.

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Tjänsten är en timanställning med stationär plats på anläggningen i Norrköping Ljura. Du kommer att få en introduktion som ger dig en bra grund att bygga vidare på i rollen som Site Responsible. 

Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och genomför därför obligatoriskt drogtest vid nyanställning av personal.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som:

Har du tidigare arbetat med ett serviceinriktat jobb är det meriterande, men inget krav. Vi ser att du behärskar svenska flytande i tal och skrift och har en god förståelse för engelska i tal och skrift.

Vi tar inte emot ansökningar via email. Du söker istället jobbet enkelt via anvisad länk på eller till TNGs hemsida (www.tng.se/lediga-jobb).

Alla lediga jobb