TNG
Jobba extra på Fitness24Seven vid Hötorget

Jobba extra på Fitness24Seven vid Hötorget

Vill du arbeta extra på Fintess24Sevens gym vid Hötorget? Brinner du för service och sätter kunden i fokus? Sök redan idag!

Arbetsgivare Fitness24Seven
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2021-10-07
Bonus Bonus
Friskvård Friskvård
Gratis träning Gratis träning
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Adam Alfvegren
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Adam Alfvegren

0707968552

Vill du arbeta extra på Fintess24Sevens gym vid Hötorget? Brinner du för service och sätter kunden i fokus? Sök redan idag!

Fitness24Seven söker nu omgående en Gymvärd/Site Responsible till flagskeppsanläggningen vid Hötorget. Har du ett intresse för träning och hälsa? Trivs du i en roll där fokus handlar om service och relationsskapande? Bra! På Fitness24Seven får du just denna kombinationen. Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen som kommer du att jobba i en miljö där träning och hälsa är i fokus. Fitness24Sevens vision är att erbjuda träningsmöjligheter som är tillgängligt, välkomnande och som alla har råd med.

Som Site Responsible får du ett varierande jobb där service är i fokus. Jobbet innebär mycket kontakt med människor, dels med dina kollegor men mest med gymmets medlemmar. Du kommer hjälpa medlemmarna med olika ärenden, både högt som lågt, där målet är att alla ska känna sig välkomna oavsett om man är van att träna eller om det är första gången personen är på ett gym.

Du kommer inledningsvis få en introduktion för din roll som Site Responsible. I början av anställningen blir du också tilldelad en egen Trainer som hjälper dig med allt från det praktiska men som även finns till hands om du har frågor eller funderingar kring jobbet. Under hela din anställning har du även möjligheten att ta del av Fitness24Seven utbildningsprogram. På Fitness24Seven har vi en god gemenskap och bra sammanhållning bland personalen där många även hittar på saker utanför arbetstid.

Du erbjuds en marknadsmässig lön med möjlighet till bonus samt gratis träningskort till alla Fitness24Sevens gym.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som Site Responsible kommer du hjälpa till på din anläggning vid Hötorget. Det innebär bland annat att:

uppmuntra medlemmens träning och skapa återbesök
fånga upp behov och feedback från medlemmar
skapa en säker och trygg träning på anläggningen
utföra funktionskontroll av träningsutrustning
jobba mot uppsatt budget
lägga beställningar och hantera order
registrera nya medlemmar, besvara mejl och liknande administration
För rätt person finns det även möjlighet att hålla enkla träningspass på gymmet med cirka 6-8 medlemmar åt gången. Du kommer då visa enkla basövningar som medlemmarna gör i cirkel i en lättsam och avslappnad atmosfär. Du kommer få en grundlig utbildning av Fitness24Seven och vara med på pass själv innan du håller egna pass.

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Tjänsten är en behovsanställning  där du även kommer få extrapass under veckan när det behövs vid till exempel sjukdom eller ledigheter.

Detta är en visstidsanställning på 6 mån och tänkt start är omgående. Du kommer att få en introduktion som ger dig en bra grund att bygga vidare på i rollen som Gymvärd/Site Responsible.

Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och genomför därför obligatoriskt drogtest vid nyanställning av personal.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som:

har ett intresse för service
tycker träning och hälsa är intressant
jobbar effektivt, organiserat och självständigt
har lätt att anpassa dig efter olika situationer
tycker om att bygga relationer med medlemmar
ser en långsiktighet med jobbet på Fitness24Seven
är minst 18 år gammal
Har du tidigare arbetat med ett serviceinriktat jobb är det meriterande, men inget krav. Vi ser att du behärskar svenska flytande i tal och skrift och har en god förståelse för engelska i tal och skrift.

Vi tar inte emot ansökningar via email. Du söker istället jobbet enkelt via anvisad länk på eller till TNGs hemsida (www.tng.se/lediga-jobb).

Fitness24Seven

Fitness24Seven

Fitness24Seven är en av världens snabbast växande gymkedjor och riktar sig till den vanliga motionären som tycker att kvalitativ träning inte skall kosta en förmögenhet. På drygt tio år har de gått från att ha ett enda gym i Malmö till att ha över 230 anläggningar i 6 länder på 3 olika kontinenter. Som medlem på Fitness24Seven har du tillgång till alla anläggningar, i alla länder, dygnet runt. Dessutom ingår gruppträning och det finns även separat avdelning för tjejer. Fitness24Seven har ett stort fokus kring CSR och arbetar bland annat mot organisationer som SOS-barnbyar. Värderingarna som genomsyrar företaget är long-term thinking, on the customers’ terms, learning organisation, cooperation makes the team and social responsibility.

Arbetsgivare Fitness24Seven
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-10-07
Adam Alfvegren
Visste du att du när som helst kan logga in och följa status på dina ansökningar?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Adam Alfvegren

0707968552

Räkna ut avståndet till jobbet

Sergelgatan 12