TNG
Jobba extra som gymvärd på Fitness24Seven i Luleå!

Jobba extra som gymvärd på Fitness24Seven i Luleå!

Fitness24Seven söker efter dig som tycker träning och hälsa är intressant och som vill vara ansiktet utåt till deras medlemmar!

Arbetsgivare Fitness24Seven
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2018-11-15
Bonus Bonus
Friskvård Friskvård
Gratis träning Gratis träning
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Tova Magnusson
Hos oss går fakta och kompetens före magkänsla, ålder, namn, kön och bakgrund.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Tova Magnusson

0703150542

Fitness24Seven söker efter dig som tycker träning och hälsa är intressant och som vill vara ansiktet utåt till deras medlemmar!

Har du ett intresse för hälsa och träning? Trivs du i en roll där du får ha mycket ansvar? Vill du jobba med kundservice där du får bygga mycket personliga relationer? Då är Fitness24Seven stället för dig! Nu söker vi efter en gymvärd som vill jobba extra på deras gymanläggning i Luleå Centrum. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen som gymvärd i Luleå kommer du att jobba i en miljö där träning och hälsa är i centrum. Fitness24Sevens vision är att erbjuda träningsmöjligheter som är tillgängligt, välkomnande och som alla har råd med.

Som gymvärd får du ett varierande jobb där service är i fokus. Jobbet innebär mycket kontakt med människor, dels med dina kollegor men mest med gymmets medlemmar. Du kommer hjälpa medlemmarna med olika ärenden, både högt som lågt, där målet är att alla ska känna sig välkomna oavsett om man är van att träna eller om det är första gången personen är på ett gym.

Du kommer inledningsvis få en introduktion för din roll som gymvärd. I början av anställningen blir du också tilldelad en egen Trainer som hjälper dig med allt från det praktiska men som även finns till hands om du har frågor eller funderingar kring jobbet. Under hela din anställning har du även möjligheten att ta del av Fitness24Seven utbildningsprogram. På Fitness24Seven har vi en god gemenskap och bra sammanhållning bland personalen där många även hittar på saker utanför arbetstid.

Du erbjuds en marknadsmässig lön med möjlighet till bonus samt gratis träningskort till alla Fitness24Sevens gym.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som gymvärd kommer du att ansvara för driften på din gymanläggning i Luleå Centrum. Det innebär bland annat att:

 • uppmuntra medlemmens träning och skapa återbesök
 • fånga upp behov och feedback från medlemmar
 • skapa en säker och trygg träning på anläggningen
 • utföra funktionskontroll av träningsutrustning
 • jobba mot uppsatt budget
 • lägga beställningar och hantera order
 • registrera nya medlemmar, besvara mejl och liknande administration

Du planerar själv ditt arbete dagligen, så att du hinner med både kundkontakt och administrativt arbete. Till din hjälp har du avstämningar med platschefen, och under introduktionen tar du del av vilka rutiner som du behöver ha koll på.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Under dina arbetspass kommer du att jobba ensam på din gymanläggning i Luleå Centrum. Detta är en timanställning med tänkt start omgående. Som timanställd jobbar du minst 1 dag i veckan med varierade arbetstider under måndag till lördag. Du kommer att få en introduktion som ger dig en bra grund att bygga vidare på i rollen som gymvärd.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som:

 • har ett intresse för service
 • tycker träning och hälsa är intressant
 • jobbar effektivt, organiserat och självständigt
 • har lätt att anpassa dig efter olika situationer
 • tycker om att bygga relationer med medlemmar
 • ser en långsiktighet med jobbet på Fitness24Seven

Har du tidigare arbetat med ett serviceinriktat jobb är det meriterande, men inget krav. Vi ser att du behärskar svenska flytande i tal och skrift och har en god förståelse för engelska i tal och skrift.

Fitness24Seven

Fitness24Seven

Fitness24Seven är Sveriges absolut snabbast växande gymkedja och riktar sig till den vanliga motionären som tycker att kvalitativ träning inte skall kosta en förmögenhet. På drygt tio år har de gått från att ha ett enda gym i Malmö till att ha närmre 200 gym i fyra länder (Sverige, Norge, Finland och Polen). Som medlem på Fitness24Seven har du tillgång till alla anläggningar, i alla länder, dygnet runt. Dessutom ingår gruppträning och det finns även separat avdelning för tjejer. Fitness24Seven har ett stort fokus kring CSR och arbetar bland annat mot organisationer som SOS-barnbyar. Värderingarna som genomsyrar företaget är long-term thinking, on the customers’ terms, learning organisation, cooperation makes the team and social responsibility.

Arbetsgivare Fitness24Seven
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-11-15
Tova Magnusson
Ålder har inget med kompetens att göra. Så vi frågar inte efter den!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Tova Magnusson

0703150542

Räkna ut avståndet till jobbet

Nygatan 13