TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Jobba inom IT hos våra kunder i Stockholms län

Vi söker dig som vill arbeta inom IT hos våra kunder i Stockholm

Vi på TNG IT Digital ser ett ökat behov av IT-tekniker / servicetekniker / onsite-tekniker inom ett flertal områden. Vi söker dig som är flytande i Norska, Finska eller danska och som vill arbeta inom IT för kommande uppdrag till våra kunder inom Stockholms län. Vi söker även dig som har ett intresse av att gå in som konsult eller underkonsult hos en av våra kunder.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en bred roll inom IT hos en av våra intressanta kunder. Våra kunder har spännande uppdrag där du får chansen att skapa kontakter och utveckla din kompetens.

Som konsult via oss arbetar du tryggt med kollektivavtal, försäkringar och självklart friskvårdsbidrag.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifterna kan variera mellan uppdragen men kan exempelvis innefatta:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Uppdragen kan komma att variera utifrån längd och omfattning då våra kunder har olika behov och önskemål, vi söker därför dig som vill arbeta både heltid och deltid samt som konsult eller underkonsult.

VEM ÄR DU?

Du har studerat IT på gymnasienivå eller motsvarande och har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du delar gärna med dig av dina kunskaper och gillar problemlösning. För att lyckas i rollen ser vi gärna att du talar och skriver antingen Norska, Danska eller Finska obehindrat. Har du erfarenhet av Java eller Sharepoint är de meriterande.

Som person har du ett intresse för IT, är serviceminded och har en god förmåga för problemlösning. Vidare så är du noggrann och har en stor integritets- och sekretessförmåga.

Alla lediga jobb