TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Jobba inom IT-support hos våra kunder i Stockholm

Kan du danska eller finska och vill arbeta inom IT? Missa inte chansen och sök till IT-tekniker till våra kunder i Stockholms län!

Talar du danska eller finska flytande och brinner för service och kontakten med människor? Har du ett stort intresse inom IT och gillar att hjälpa människor? För kommande uppdrag söker vi nu dig som vill jobba som supporttekniker till våra kunder i Stockholms län. Efterfrågan efter dessa tjänster är stor och det finns möjlighet att arbeta inom många olika områden.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en bred och varierande roll inom IT hos en av våra spännande kunder i Stockholms län. Här får du möjligheten att utveckla din kompetens och växa i en väletablerad organisation. 

Som konsult via TNG IT Digital arbetar du tryggt med kollektivavtal och har förmåner som tjänstepension, friskvårdsbidrag och kompetensutveckling.

 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifterna varierar beroende på uppdrag men kan exempelvis komma att innefatta: 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Uppdragens omfattning och längd varierar beroende på våra kunders behov, därför söker vi dig som är intresserad av att arbeta både heltid och deltid samt som konsult eller underkonsult hos någon av våra kunder.

VEM ÄR DU?

Du ska ha studerat IT på gymnasial nivå eller motsvarande och har erfarenhet från likartade arbetsuppgifter. Du vill gärna dela dina kunskaper med andra och tycker om att lösa problem. Det är också viktigt att du har ett öga för detaljer och besitter en stor integritets- och sekretessförmåga.

Alla lediga jobb