TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Jobba med analys inom risk och kapital i Stockholm

Vill du komma in på ett spännande område på en välkänd bank där du får utvecklas inom risk- och kapitalrapportering i Stockholm?

Vi söker tre analytiker för uppdrag inom analys på en av Sveriges största banker i Stockholm. Har du intresse för bank och finans och vill lära dig mer om analys inom risk och kapital på en välkänd bank är detta uppdraget för dig! Här får du möjlighet att utvecklas inom risk och kapital i en spännande roll med stark utvecklingskurva. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du blir en del av en värderingsinriktad organisation där du i din roll har möjlighet att påverka bankens utveckling och samtidigt skapa ett brett nätverk genom att du arbetar i en roll där du har kontakt både internt och externt. Rollen som analytiker ger dig möjligheten att fördjupa dig inom flera spännande områden så som kredit, skatt, likviditet och kapital.

Du kommer att arbeta som konsult hos TNG men arbeta ute hos kunden under hela uppdraget. Vi på TNG värnar om våra konsulter och du omfattas givetvis av förmåner som exempelvis kollektivavtal, friskvårdsbidrag och tjänstepension. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som analytiker får du möjlighet arbeta självstädigt. Din roll innefattar framförallt:

Du kommer att arbeta mycket i både Excel och SQL och det är meriterande om du har erfarenhet från att arbeta i SQL sedan tidigare.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du får möjlighet att fördjupa din kunskap inom SQL, AnaCredit, Analytical Credit Dataset och Excel under uppdraget och kommer att rapportera såväl till flera interna affärsområden som till olika myndigheter samt den nationella riksbanken i Europarådet. 

Du kommer att sitta på kontoret i centrala Stockholm och arbetar kontorstider. Planerad start är omgående och uppdraget sträcker sig fram till sista april, med möjlighet till förlängning. 

VEM ÄR DU?

För att trivas i rollen som analytiker tror vi att du lockas av problemlösning och har möjlighet att se situationer ut flera olika perspektiv för att hitta den bästa lösningen. Du har en positiv inställning och tar dig gärna ann nya uppgifter som du löser på ett effektivt och innovativt sätt.

Vi söker dig med:

Alla lediga jobb