TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Jobba med försäljning som konsult på TNG!

Nu söker vi medarbetare inom försäljning till vårt konsultnätverk i Stockholm. Sök fördomsfritt redan idag!

Som konsult på TNG kan du välja en karriär inom försäljning utifrån dina behov; heltid eller deltid, korta uppdrag på några veckor eller samma arbetsplats i flera år. Vi hjälper dig att hitta de uppdrag som passar dig bäst, utifrån dina kompetenser och intressen!

Ditt anställningserbjudande

Vi söker innesäljare, utesäljare, key account manager och allt där emellan till vårt kandidatnätverk i Stockholm.

Vi tycker att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Våra kunder finns inom många olika branscher och uppdragen kan variera. Det betyder att du antingen kan arbeta självständigt, tillsammans med kollegor eller alternativt jobba i en större organisation med ett helt försäljningsteam.

Det kan också förekomma att företaget och försäljningsverksamheten ska utvecklas alternativt drivas vidare i en väl fungerande organisation och då kan du bli en del av den resan.

Alternativen är många och det kommer säkert dyka upp uppdrag som matchar just din profil!

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Som säljare kan dina arbetsuppgifter bland annat bestå av att:

Värt att veta

På TNG är vi specialiserade på fördomsfri rekrytering och bemanning och tror verkligen på det vi gör. Hos oss är det din kompetens, motivation och potential som spelar roll – och inget annat! 

När du skickar in en ansökan till oss kommer du att få göra ett par arbetspsykologiska tester. Detta för att vi ska kunna matcha dig mot jobb där din kompetens kommer till sin rätt. Ditt resultat presenteras sedan för ansvarig rekryterare utan att lägga någon värdering vid utseende, ålder, kön, bakgrund, dialekt eller etnicitet. Istället ges du en opartisk och rättvis bedömning av din kompetens i förhållande till den lediga tjänsten. 

Vi jobbar aktivt med vårt Talent Network och söker kontinuerligt för att hitta den kompetens vi behöver till ett visst jobb. Genom din ansökan här kommer du finnas i vårt nätverk och det innebär att det framöver kommer vara lättare för oss att hitta just din profil och kontakta dig angående ett skarpt uppdrag i framtiden.

Våra förväntningar

Vi letar efter dig som strävar efter att nå utmanande mål och som är duktig på att skapa kontakt. Du övervinner hinder med hjälp av optimism och kan läsa av människor och bekräfta deras känslor beroende på situation.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av försäljning och kan arbeta strukturerat i samband med högt arbetstempo. Du har god datorvana samt är obehindrad i svenska och har goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift.

Alla lediga jobb