TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Jobba med kundtjänst på kundmottagning i Göteborg

Brinner du för kundservice och trivs med att bemöta kunder samt svara på deras frågor över telefon? Nu söker vi dig i Göteborg!

Motiveras du att hjälpa andra i arbetet? Nu söker vi dig som vill jobba på en central kundmottagning i Göteborg där du får hjälpa kunder både över telefon och disk. Med din känsla för service och målsättning med att göra varje kund nöjd bidrar du till en fortsatt hög kundnöjdhet och ett positivt bemötande. Sök gärna tjänsten idag då urval sker löpande!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig ett jobb på ett företag som jobbar för en grönare miljö och som jobbar med framtidens drivmedel. Vidare får du en viktig roll i arbete med att ge kunden bästa tänkbara service, både i det personliga mötet och över telefon. Du kommer jobba på ett centralt beläget kontor här i Göteborg och du jobbar bekväma kontorstider, 8-17.  

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Jobbet är initialt ett konsultuppdrag och sträcker sig sex månader framåt. Efter uppdragets slut finns det goda möjligheter till förlängning hos vår kund. För oss på TNG är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss, därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av service, kanske har du tidigare arbetat med kundtjänst, teknisk support eller jobbat inom ett annat serviceyrke? Du är trygg i att använda telefonen i arbetet och trivs med att ge service till människor över disk.

Vidare har du god erfarenhet av Office paket och framförallt Excel. Som person är du serviceorienterad och van att skifta snabbt mellan arbetsuppgifter. Du behärskar svenska, i tal samt skrift.

Alla lediga jobb