TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Jobba med kundtjänst som konsult inom Örebro län

Erfarenhet av Kundtjänst och vill arbeta som konsult? Gå med i vårt nätverk på TNG för framtida uppdrag inom Örebro län.

Är du en lösningsfokuserad och kommunikativ person som har erfarenhet av, samt drivs av att arbeta med Customer Service / Kundservice? Nyfiken på att arbeta som konsult hos oss på TNG? Bra! Då är det dig vi söker till vårt konsultnätverk på TNG. Vi får kontinuerligt in förfrågningar på roller inom Kundservice / Kundtjänst inom flertalet olika branscher. Korta som längre uppdrag, både inom Örebro län och övriga landet och vi hoppas kunna bidra till just ditt nästa karriärssteg! Nyfiken? Vi berättar gärna mer.

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Specifika arbetsuppgifter inom kundtjänst / customer service kan tillkomma beroende på vilken rollbeskrivning och företag som kan komma bli aktuellt för just dig. Några exempel är: 

Värt att veta

Som medarbetare på TNG är du värdefull. Ingen anställd i mängden på ett gigantiskt bolag, utan en uppskattad person som är helt avgörande för vår framgång. Vi specialiserar oss på fördomsfri rekrytering och bemanning och tror verkligen på vad vi gör. Hos oss är det din kompetens, motivation och potential som spelar roll – och inget annat!

Vi hjälper dig att hitta spännande uppdrag som stärker det bästa du har – din kompetens. Rent praktiskt innebär konsultjobbet att du är anställd av oss, men har din arbetsplats hos någon av våra kunder. Självklart är du del av gemenskapen på företaget, får en introduktion som nyanställd och har en arbetsledare som hjälper dig på plats, samt en konsultchef från TNG som stöttar på distans.

Hos oss kan du arbeta med Customer service / Kundtjänst inom en mängd olika branscher; bank- och finans, tillverkande industrier, utbildningsföretag, servicesektorn, företag inom försäljning, teknisk utveckling och marknadsföring. På vissa av våra kunders arbetsplatser är ni flera konsulter från TNG, andra gånger arbetar du sida vid sida med företagets egen personal. Och det är inte ovanligt att våra konsulter blir erbjuden fast anställning på företaget efter uppdragets slut.

Våra förväntningar

För att lyckas som konsult inom Kundtjänst önskar vi att du:

Som person är du serviceminded och trivs med att kommunicera via telefon och mail. Du har ett pedagogiskt sätt och en förmåga att göra flera saker samtidigt utan att tappa fokus på kunden.

Alla lediga jobb