TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Jobba som Researcher / Administratör på ToFindOut

Nu söker vi en kollega till teamet på ToFindOut i Stockholm som gillar en blandning av administration, struktur och service

ToFindOut är ett branschledande företag inom bakgrundskontroller och utökar nu sitt researcherteam. Detta är perfekt för dig som vill utvecklas i en roll där du får utveckla din administrativa och strukturerade ådra och samtidigt uppskattar daglig kontakt med, myndigheter, kunder, kandidater. Du kommer dagligen arbeta med våra leveranser av bakgrundskontroller genom att samla in, granska, tolka, analysera och sammanställa information.

Välkommen in med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som researcher på ToFindOut kommer du att ingå i ett team på 11 personer. Ett team med otroligt god harmoni och stämning där gemensamma styrkor är ansvar, empati och prestation.

ToFindOut har en ständig ambition om att leverera de bästa och mest heltäckande bakgrundskontrollerna och dom ligger i framkant med digitala gränssnitt och har en egen utvecklingsavdelning. Som researcher hos ToFindOut har du ett stort ansvar då du är den personliga kontakt som företagens kunder och kandidater möts av i deras bakgrundskontrollprocess.

ToFindOut är ledande i sin bransch och är en ödmjuk, vänlig arbetsgivare som ser till att du blir väl omhändertagen. Tillsammans med drygt 20 kollegor sitter du på ToFindOuts kontor som ligger i moderna lokaler centralt i Stockholm.

Centralt kontor
Centralt kontor
Flextid
Flextid
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Mobil
Mobil

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som researcher kommer du att ta emot och hantera förfrågningar från kunder som vill göra bakgrundskontroller på kandidater, främst i samband med rekrytering. ToFindOut erbjuder främst bakgrundskontroller på kandidater inom Sverige men även globalt. Dessa är kopplade till främst tre delar - ekonomi, juridik och personalia. I din roll kommer du att arbeta främst med svenska bakgrundskontroller men även med bakgrundskontroller varför det är viktigt att du behärskar både svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär bland annat att:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ToFindOut består av drygt 20 ambitiösa och kunniga medarbetare, alla samlade på kontoret vid Norra Bantorget, centralt i Stockholm.

Start sker så snart rätt person kan vara på plats. Tjänsten är en tillsvidareanställning och inleds med 6 månaders provanställning. Du kommer att jobba under kontorstider med möjlighet till flex.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som:

 Som person tror vi att du:

Alla lediga jobb