TNG
Jobba som säljsupport på finansbolag i Göteborg

Jobba som säljsupport på finansbolag i Göteborg

Nu söker vi dig som vill jobba som säljstöd på ett globalt bolag med goda utvecklings- och karriärmöjligheter i Göteborg!

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2019-04-14
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Helene Eklund
Du vet väl om att vi jobbar helt med fördomsfri rekrytering?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Helene Eklund

031-7612223

Nu söker vi dig som vill jobba som säljstöd på ett globalt bolag med goda utvecklings- och karriärmöjligheter i Göteborg!

Vill du arbeta i en miljö som främjar samarbete, hållbarhet och där man ses som mer än en anställd? Söker du också efter jobb inom finansbranschen där du får en möjlighet att lära dig mer och utvecklas vidare inom just finans? Då kan det vara dig vi nu söker som vill jobba som säljstöd till ett globalt ledande bolag i centrala Göteborg! För dig som söker ett arbete där har du chans att växa så har vi möjligheten för dig. Skicka din ansökan redan idag då urval sker löpande!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en chans att införskaffa nya kunskaper inom ett globalt finansbolag i Göteborg. Här får du en möjlighet att växa och verka i ett bolag som värnar om sina anställda. Här är man inte bara en anställd utan en medlem! 

Som medlem på bolaget erbjuds man bland annat:

  • Två arbetsdagar per år där man får vara volontär för en lokal välgörenhetsorganisation.
  • Delta i hälso- och välbefinnande program.
  • Kollektivavtal med generösa pensions- och försäkringspaket
  • Karriärmöjligheter och kompetensutveckling genom online-lärande och utvecklingsprogram.
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som säljstöd på enheten Business Support kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara bidra med service och stötta säljorganisationen samt våra leverantörer. Du kommer bland annat se till att upprätthålla och säkerställa att ingångna avtal och kontrakt sker i linje med policys samt gällande lagstiftning.

I din framtida roll är du spindel i nätet, vilket innebär att du skapar affärer genom att agera på  inkommande order samt mejl och telefonsamtal från säljande kollegor och leverantörer i hela Sverige. Med tiden kan du även få utökat ansvar och hantera kontrakt samt fakturor.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Din framtida arbetsplats är på ett centralt beläget kontor med 25 st anställda. Du har både nära till kollektivtrafik och vatten. Du tillhör ett sammansvetsat team på 10 personer med en härlig gemenskap och där samarbete värdesätts. Arbetstiderna är bekväma kontorstider, 8-17.

Detta är initialt ett konsultuppdrag ett halvår med start omgående enligt överenskommelse. Uppdraget har goda möjligheter till att bli en fortsatt anställning hos vår uppdragsgivare. Som konsult hos oss på TNG är det viktigt att du är trygg i din anställning och du omfattas självklart av kollektivavtal, försäkringar samt friskvårdsbidrag.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen så ser vi att du har en god samarbetsförmåga och motiveras av att hjälpa andra. I rollen som säljstöd krävs det att man ska alternera mellan olika arbetsuppgifter i ett högt tempo och vi ser att du har god simultankapacitetsförmåga. Vidare  ser vi  att du arbetar strukturerat och tar ansvar för dina uppgifter då har många olika processer igång och du agerar som ett viktigt stöd för säljorganisationen. Vi ser gärna att du är en person som strävar efter att nå utsatta mål och har ett driv till att lära dig mer inom finans!

Vi söker dig som har erfarenhet från att arbeta med service gentemot kunder eller partners. Vidare ser vi gärna att du har goda kunskaper i finansberäkningar och finansiella lösningar. Det är ett krav att du kan tala och skriva flytande svenska samt engelska. Språkkunskaper i de övriga nordiska språk är meriterande.

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är ett bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-04-14
Helene Eklund
Hos oss söker du jobb utan personligt brev, ålder eller bild – fördomsfritt helt enkelt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Helene Eklund

031-7612223

Räkna ut avståndet till jobbet

Östra Hamngatan 16, Göteborg