TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Jobba som säljsupport på finansbolag i Göteborg

Nu söker vi dig som vill jobba som säljstöd på ett globalt bolag med goda utvecklings- och karriärmöjligheter i Göteborg!

Vill du arbeta i en miljö som främjar samarbete, hållbarhet och där man ses som mer än en anställd? Söker du också efter jobb inom finansbranschen där du får en möjlighet att lära dig mer och utvecklas vidare inom just finans? Då kan det vara dig vi nu söker som vill jobba som säljstöd till ett globalt ledande bolag i centrala Göteborg! För dig som söker ett arbete där har du chans att växa så har vi möjligheten för dig. Skicka din ansökan redan idag då urval sker löpande!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en chans att införskaffa nya kunskaper inom ett globalt finansbolag i Göteborg. Här får du en möjlighet att växa och verka i ett bolag som värnar om sina anställda. Här är man inte bara en anställd utan en medlem! 

Som medlem på bolaget erbjuds man bland annat:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som säljstöd på enheten Business Support kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara bidra med service och stötta säljorganisationen samt våra leverantörer. Du kommer bland annat se till att upprätthålla och säkerställa att ingångna avtal och kontrakt sker i linje med policys samt gällande lagstiftning.

I din framtida roll är du spindel i nätet, vilket innebär att du skapar affärer genom att agera på  inkommande order samt mejl och telefonsamtal från säljande kollegor och leverantörer i hela Sverige. Med tiden kan du även få utökat ansvar och hantera kontrakt samt fakturor.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Din framtida arbetsplats är på ett centralt beläget kontor med 25 st anställda. Du har både nära till kollektivtrafik och vatten. Du tillhör ett sammansvetsat team på 10 personer med en härlig gemenskap och där samarbete värdesätts. Arbetstiderna är bekväma kontorstider, 8-17.

Detta är initialt ett konsultuppdrag ett halvår med start omgående enligt överenskommelse. Uppdraget har goda möjligheter till att bli en fortsatt anställning hos vår uppdragsgivare. Som konsult hos oss på TNG är det viktigt att du är trygg i din anställning och du omfattas självklart av kollektivavtal, försäkringar samt friskvårdsbidrag.

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen så ser vi att du har en god samarbetsförmåga och motiveras av att hjälpa andra. I rollen som säljstöd krävs det att man ska alternera mellan olika arbetsuppgifter i ett högt tempo och vi ser att du har god simultankapacitetsförmåga. Vidare  ser vi  att du arbetar strukturerat och tar ansvar för dina uppgifter då har många olika processer igång och du agerar som ett viktigt stöd för säljorganisationen. Vi ser gärna att du är en person som strävar efter att nå utsatta mål och har ett driv till att lära dig mer inom finans!

Vi söker dig som har erfarenhet från att arbeta med service gentemot kunder eller partners. Vidare ser vi gärna att du har goda kunskaper i finansberäkningar och finansiella lösningar. Det är ett krav att du kan tala och skriva flytande svenska samt engelska. Språkkunskaper i de övriga nordiska språk är meriterande.

Alla lediga jobb