TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Jobba som servicetekniker hos oss på TNG!

Hos oss får du jobba med den senaste tekniken! Välkommen som servicetekniker till konsultnätverket på TNG Tech i Göteborg.

Vi på TNG Tech är specialiserade inom rekrytering och konsultuthyrning. Hos oss kan du välja en karriär utifrån egna behov; heltid eller deltid, korta uppdrag på några veckor eller samma arbetsplats i flera år.

Vi hjälper dig att hitta de uppdrag och företag med tekniken som passar dig bäst, utifrån vad du vill göra på jobbet. Kanske vill du vara fast anställd eller bara ta ett kortare uppdrag mellan andra jobb eller för att du ska ut på en lång resa. Oavsett – vi har företag som vill jobba med dig!

Kort sagt: här har du möjlighet att snabbt få testa på nya arbetsuppgifter, ny teknik, utvecklas, lära känna olika företag och inte minst prova på olika branscher. Och alltid med en trygg anställning, ett schysst bolag och kollektivavtal i ryggen.

Välkommen att söka idag!

Ditt anställningserbjudande

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Som medarbetare på TNG Tech är du värdefull. Ingen anställd i mängden på ett gigantiskt bolag, utan en uppskattad person som är helt avgörande för vår framgång. Vi specialiserar oss på fördomsfri och rekrytering och bemanning med grund i fakta, vetenskap och metod. Och vi tror verkligen på vad vi gör. Hos oss är det din kompetens, motivation och potential som spelar roll – och inget annat!

Vi hjälper dig att hitta spännande uppdrag. Rent praktiskt innebär konsultjobbet att du är anställd av oss (men vill du hellre arbeta som underkonsult så går det också bra), och har din arbetsplats hos någon av våra kunder.

Våra förväntningar

Som person är du en teknisk person som har en gymnasieutbildning. Dina förmågor är att problemlösa och sätta kunden i fokus ute på ärenden. Vi ser gärna att du har B-körkort och att du kan både kommunicera på engelska och svenska. 

Vi ser gärna att du har erfarenhet inom mätinstrument, automation och mekanik. Du ska gilla att service dina kunder med den bästa servicen och samt kunna ge råd till eventuellt reparationer och felsökningar.   

Alla lediga jobb