TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Junior Business Controller MTR Tech i Stockholm

MTR Tech i Stockholm söker en Junior Business Controller som ska arbeta nära ledningsgruppen, läs mer och sök idag!

Vill du arbeta i en utvecklande roll nära ledningen med stor inblick i ledningsarbete? Då är detta tjänsten för dig!
Som Junior Business Controller på MTR Tech i Stockholm kommer du att få arbeta i en roll inom verksamhetsutveckling med varierande arbetsinnehåll samt goda möjligheter till personlig utveckling och avancemang. Hos oss kommer du ingå i en miljö med hög och positiv förändringstakt där du blir en del i MTR Techs fortsatta utvecklingsresa.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en roll med ansvar och variation i arbetsinnehållet samt goda möjligheter att genom egna initiativ, påverka din personliga utveckling och framtid inom företaget. Du blir en del av ett team med trevliga och kompetenta kollegor som har en fin samhörighet som tillsammans skapar en mycket trivsam arbetsmiljö.
Vi är öppna, varma och omtänksamma. Med ett tydligt, enkelt och pålitligt sätt vill vi hela tiden förstå mer för att komma framåt. Våra värderingar är den röda tråden i vårt dagliga arbete; utmärkt service, ömsesidig respekt, ständig utveckling och mätbara resultat. De hjälper oss att skapa säkra resor, nöjda kunder och medarbetare som trivs.

Som anställd hos MTR Tech erbjuds du en rad förmåner så som SL-kort med resor i hela Stockholms län och Ticket Rikskortet till förmånsbeskattning. Förutom friskvårdsbidrag kan MTR även erbjuda gym på samtliga depåer. I övrigt ges förmånliga erbjudanden hos bland annat MTR Express och Martin Olsson.

Centralt kontor
Centralt kontor
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Övriga arbetsuppgifter som t.ex. stöttning i VDs arbete kan förekomma. 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att ha en viktig roll för utvecklingen av verksamheten. Du sitter tillsammans med ca 15 stycken kollegor som alla värderar samhörighet och arbete över gränserna högt. Din arbetsplats är belägen vid vackra Kungsholmen nära till både tunnelbana- och bussförbindelser. Detta är inte ett Traineeprogram utan tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och inleds med en provanställningsperiod på 6 månader. Tillsättning sker omgående efter överenskommelse.

VEM ÄR DU?

Som person är du självständig, strukturerad och trygg vid att ta egna initiativ. Du har ett systematiskt arbetssätt samt ser till att alla dina uppgifter blir utförda. Flexibilitet och prestigelöshet är viktigt för att trivas i rollen då nivån på arbetsuppgifterna kommer att variera. Du är duktig på att kommunicera i skrift och kan skapa ändamålsenligt material på egen hand.

Alla lediga jobb