TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Junior Projektledare – Teknisk Support till Pagero

Gillar du att lösa problem och ge teknisk support? Hos Pagero i Stockholm kommer du få göra precis det och mer!

Här får du jobba kreativ och kundnära med support och utveckling i Primelog TMS, ett ledande tekniskt system som är byggt i Java och som är framtaget för logistikbranschen med användare över hela världen!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Pagero är ett företag som präglas av en entreprenörsanda och tillväxt. Vi är på en förändringsresa för att nå våra mål som vi satt upp i vår vision för 2022 och du kommer att utgöra en värdefull kollega för oss i vårt arbete med att nå dessa. Utöver de fina lokalerna som är placerade precis i hjärtat av Stockholm på Kungsgatan får du:

Centralt kontor
Centralt kontor
Friskvård
Friskvård
Betald mobil
Betald mobil
Livspussel
Livspussel

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer framför allt att jobba med: 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

På Pagero så jobbar över 250 personer och i ditt team har du sex andra kompetenta kollegor som jobbar i samma område som du.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med en eftergymnasial utbildning med ett stort tekniskt intresse och erfarenhet av teknisk support sedan tidigare. Du tilltalas av möjligheten att få ta ansvar och hitta lösningar på tekniska problem i med varierad svårighetsgrad. Då våra kunder är internationella behöver du behärska så väl engelska som svenska i tal och skrift. Har du dessutom erfarenhet Oracle, SQL och av systemutveckling i JavaEE och/eller Qlickview kommer detta att komma väl till pass i denna roll.

Alla lediga jobb