TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Junior Projektledare till Aaro Systems i Stockholm

Nyfiken på att lära dig mer om projektledning? Välkommen till Aaro Systems i centrala Stockholm!

Vi rekryterar nu en junior projektledare och vill komma i kontakt med dig som fortfarande är i början av din projektledarkarriär. Du erbjuds möjligheten att, med stöd av en mentor, ta ett helhetsansvar för både större och mindre projekt. Vilka är vi? Vi tog fram det marknadsledande koncernredovisningssystemet AARO som idag har över 10 000 användare i olika länder. Hos oss får du chansen att jobba med projektledning från grunden. Detta är en unik chans att sätta dig in i flera olika spännande och välkända företag i olika branscher.

VI ERBJUDER DIG

Vi kan erbjuda dig en både trygg och trevlig arbetsplats. Aaro Systems är ett konkurrenskraftigt företag som fortsätter att växa. Vi vill att varje medarbetare ska uppleva att det finns en balans mellan privat- och yrkesliv. Här finns bra personalförmåner, vi anordnar konferensresor och sociala aktiviteter. En av våra värderingar är "lärande miljö" och som anställd hos oss ges du förutsättningar att lära dig och utvecklas. Vårt kontor är dessutom placerat mitt i centrala Stockholm, ett stenkast från centralstationen, nära affärer och trevliga lunchrestauranger.

Centralt kontor
Centralt kontor
Livspussel
Livspussel
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Massage
Massage

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer att ingå i ett projektteam där du samarbetar med både kollegor och beställare. Du får stöd från din mentor och närmaste chef Joakim. I din roll kommer du arbeta dynamiskt med flera kunder parallellt. Uppdragen kan variera i längd, men brukar vanligtvis sträcka sig över en period på 1-6 månader.

MER OM DIG

Vi lägger stor vikt vid att du har ett strukturerat arbetssätt, är driven, initiativtagande och ansvarsfull. För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du kommunicerar väl på både svenska och engelska. Du har en relevant akademisk utbildning och god teknisk förståelse. Vi ser framför oss att du är lyhörd och är bra på att samarbeta .

Vi ser gärna att du har 1-2 års erfarenhet av projektledning. Har du jobbat med IT-implementationer tidigare så kommer det att komma väl till pass. Det är meriterande om du även har praktisk kunskap inom redovisning eller koncernredovisning.

Alla lediga jobb