TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Projektledare till DNB Stockholm

Är du nyexaminerad eller i början av din karriär inom bank och finans? Sök till Projektledare hos DNB Sverige redan idag!

I rollen som projektledare hos DNB Sverige får du en unik möjlighet att snabbt hamna i händelsernas centrum på en dynamisk och snabbväxande organisation! Du kommer vara med och stötta DNB Sverige på sin tillväxtresa i ett antal förändringsprojekt lokalt men också få möjlighet att stötta ledningsgrupp och VD. Stora möjligheter till karriärsutveckling finns för dig som gillar en framåtdriven och rolig arbetsplats. Välkommen in med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos DNB Sverige kommer du tillhöra området Business Support där du tillsammans med 3 andra seniora projektledare stöttar och ingår i olika projektteam som jobbar med olika delar av verksamheten. I rollen supporterar du de seniora projektledarna men vissa delar driver du självständigt. Du kommer få stor vägledning i din roll med ambitionen att du i framtiden kan ta rollen som projektledare med eget leveransansvar. Som stöd åt ledningsgrupp och VD kommer du också få goda möjligheter att lära dig vår verksamhet. Du kommer till ett bolag som är måna om att du ska trivas och ger stor möjlighet till kompetensutveckling.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som projektledare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är en rekrytering med 6 månaders provanställning. DNB Sverige sitter i fina och fräscha lokaler i centrala Stockholm.

VEM ÄR DU?

Till det här jobbet söker vi dig som:

Alla lediga jobb