TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Junior Säljare tillgänglig omgående sökes

Brinner du för försäljning och vill arbeta med spännande produkter inom sportbranschen? Sök jobbet idag!

Här är möjligheten för dig som är tillgänglig omgående och som vill ha in en fot på ett mycket spännande företag inom sportbranschen! Till vår kund i Malmö söker vi nu omgående en Junior Säljare som kommer att skapa och utveckla affärsmöjligheter i samråd med Regionansvariga i Södra Sverige och Danmark.

Detta är ett spännande konsultuppdrag på tre månader med start omgående. Letar du just nu efter din nästa utmaning inom relationsorienterad försäljning? Sök jobbet idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig möjligheten att få en fot in på ett väldigt spännande företag, som har revolutionerat branschen när det kommer till säkerhetsutrustning för cyklister. Detta är ett företag som präglas av entreprenörsanda, innovation och ambition, där du kommer att få en viktig roll inom verksamheten. Du som tidigare har arbetat med försäljning i butik, får nu möjlighet att vidare utvecklas i din säljroll som resande säljare och träffa företagskunder och återförsäljare och arbeta mer mer kvalificerat försäljningsarbete. 

Som konsult via TNG arbetar du tryggt med kollektivavtal, försäkringar och självklart friskvårdsbidrag.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som Junior Säljare kommer du att utgå ifrån kontoret i Malmö men vara på plats ute hos återförsäljare i Södra Sverige och Danmark. Du arbetar kontorstider, men det kan även innebära visst helgarbete i samband med mässor eller butiksevent. 

Detta är ett konsultuppdrag som förväntas starta omgående och pågå i tre månader. Du kommer att anställas av oss på TNG och ha en dedikerad Konsultchef vid din sida under hela uppdragstiden. 

VEM ÄR DU?

Vi söker vi dig som är tillgänglig omgående och som brinner för försäljningsarbete. Då du kommer att resa via bil är det ett krav att du har körkort. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat i butik, gärna med inriktning på sportprodukter. För att prestera i rollen behöver du kunna kommunicera på svenska och engelska flytande. Det är även meriterande om du har kunskap inom tyska eller danska. 

Som person är du: 

Alla lediga jobb