TNG
Tekniker sökes till spännande bolag i Stockholm!

Tekniker sökes till spännande bolag i Stockholm!

Vi söker nu 4 tekniker för sommarjobb hos världsledande internationellt bolag i Stockholm. Läs mer och sök redan idag!

Uppdragsgivare TNG IT Digital
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-05-15
Centralt kontor Centralt kontor
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats
Dedikerad konsultchef Dedikerad konsultchef
Pernilla Ek
Vi låter din potential och kompetens avgöra din framtid, inte magkänsla eller fördomar.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Pernilla Ek

0760-715571

Vi söker nu 4 tekniker för sommarjobb hos världsledande internationellt bolag i Stockholm. Läs mer och sök redan idag!

Har du ett tekniskt intresse och brinner för att arbeta med service och IT? Vill du utveckla dina kunskaper inom teknik och IT på ett av världens mest kända IT-företag?

För sommararbete under perioden 1 juli t o m 6 augusti 2021 söker vi nu 4 tekniker till bolagets logistikcenter i Kista. Vi söker dig som tycker om att arbeta med IT och är en fena på vid teknisk problemlösning. Här erbjuds du arbete på ett globalt företag med goda utvecklingsmöjligheter.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vår kund erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där du tillsammans med trevliga kollegor arbetar med förberedelser och installationer av digitala enheter såsom PC och surfplattor på företagets logistikcenter i Kista.

Detta är en utmärkt chans för dig som vill utveckla dina kunskaper inom teknik och IT, två kompetensområden som i kombination kommer vara högt efterfrågade på den framtida arbetsmarknaden.

Detta är ett sommarvikariat med start 1 juni som är tänkt att löpa t o m 6 augusti, med viss möjlighet till en förlängning i 1-3 veckor.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

För att lyckas i den här rollen är det en förutsättning att du kan arbeta utifrån ett strukturerat arbetsflöde och nå uppsatta deadlines. Det är också av stor vikt att arbeta utifrån givna instruktioner och följa lokala regler hos företagets logistikpartner samt fungera som en bra lagspelare. 

Dina arbetsuppgifter: 

  • Förberedelser och installation enligt process av digitala enheter såsom PC och surfplattor
  • Märkning av digitala enheter enligt instruktion
  • Arbeta enligt fastställda processer och arbetsinstruktioner

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I denna roll kommer du att arbeta i nära samarbete med din team leader samt bli en del av logistikcenter där du tillsammans med övriga kollegor levererar och servar enligt uppsatta deadlines. Arbetet innebär också många kontaktytor såsom t ex IT-kontaktpersoner och logistikpartner. 

Tjänsten är på heltid med start 1 juli och är tänkt att löpa t o m 6 augusti med viss möjlighet till förlängning. Tjänsten är placerad i trevliga lokaler på bolagets huvudkontor i Kista med närhet till service och goda kommunikationer.

Du är i under tiden för detta uppdrag anställd som konsult via TNG och jobbar heltid under kontorstid 8-17 med 1 timmes lunch. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi ser gärna att du är produktiv, teknisk och en team player som brinner för IT och service samt har ett stort tekniskt intresse. Har du kunskap om Windows, Office365 på användarnivå är det meriterande för tjänsten men inget krav.

För att lyckas i rollen har du mycket god samarbetsförmåga, är flexibel och anpassningsbar samt kan arbeta utifrån givna instruktioner och prioriteringar. Som person är du noggrann och strukturerad och tar eget ansvar för ditt arbete.

Då du i denna tjänst har många kontaktytor är det ett krav att du talar och skriver flytande svenska. För denna tjänst kommer vi också att be om ett utdrag ur Polismyndighetens belastningsregister. 

TNG IT Digital

TNG IT Digital

TNG IT Digital, som är en del av TNG, är ett värderingsstyrt företag. Vi drivs av vår vision att, genom att se bortom fördomar, bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Det är inte bara tomma ord, utan ett arbete som vi gemensamt på hela TNG arbetat fram över tid. Hos oss blir du en betydelsefull medarbetare som kan göra skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder!

Vi tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och genom kontinuerlig dialog med både våra konsulter och uppdragsgivare säkerställer vi att du har en schysst arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter inom IT. På så sätt får även du en kontinuerlig feedback och utveckling i din yrkesroll. Självklart omfattas du av kollektivavtal, schyssta anställningsvillkor, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Välkommen till TNG IT Digital – här arbetar vi med fördomsfri rekrytering och bemanning – på riktigt!

Uppdragsgivare TNG IT Digital
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-05-15
Pernilla Ek
Vi jobbar med arbetspsykologiska tester för att lyfta din potential. Objektivt och fördomsfritt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Pernilla Ek

0760-715571

Räkna ut avståndet till jobbet

Kista