TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Juniora Tekniker till Fujitsu

Ta chansen och få in en fot på en av världens största IT-leverantörer!

Är du teknikintresserad, har B-körkort och service minded? Då kan detta vara den perfekta tjänsten för dig! I denna roll får du chansen att arbeta för det globala IT-företaget Fujitsu samtidigt som du får jobba med människor och teknik.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Med denna tjänst erbjuder vi dig ett instegsjobb till din framtida karriär inom teknik och IT. Du kommer få utlopp för din sociala sida samtidigt som du kommer bistå kunderna med hjälp av din tekniska fallenhet. Då du reser omkring hela Stockholm i ditt arbete kommer du även ha ett spännande arbete där varje dag skiljer sig från den andra. 

Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård
Dedikerad konsultchef
Dedikerad konsultchef

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Dina primära arbetsuppgifter kommer bestå av:

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

I detta uppdrag kommer du vara anställd av TNG och uthyrd till Fujitsu. Uppdraget planeras att börja omgående och fortsätta till 2019-06-30. Tjänsten är på heltid och arbetet kommer förläggas i olika skift. Du behöver därför vara tillgänglig och flexibel att arbeta olika tider. Du kommer utgå ifrån Fujitsus lager i Sollentuna och resa utifrån ett satt schema i hela Stockholm - Fujitsu ansvarar för bil och bensin. 

VEM ÄR DU?

Vi ser gärna att du är tekniskt kunnig på en användarnivå i Windows och Office 365 samt har tidigare utfört felsökningar i systemen. Du är servicemedveten, kommunikativ och behärskar svenska obehindrat. Vidare är du flexibel, självständig, har möjligheten att jobba i skift och B-körkort.  

Alla lediga jobb