TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Kalkylator till Olssons Elektromekaniska, Rydsgård

Ansvara för anbud och offerter på ett tekniskt företag inom reservkraft! Olssons elektromekaniska i Rydsgård söker en kalkylator!

I rollen som kalkylator arbetar du brett med förfrågningar från olika kunder och samarbetar nära dina kollegor inom el, automatik och mekanik. Som kalkylator hos oss har du en viktig roll i vår anbuds- och offertprocess. Du erbjuds möjligheten att arbeta med komplexa anläggningar och hitta tekniska lösningar inom reservkraft till våra kunder. Vi har många spännande förfrågningar och projekt igång och som du kommer att bli delaktig i.

Ditt anställningserbjudande

Som anställd hos Olssons Elektromekaniska blir du en del av ett, från början, familjeägt företag med korta beslutsvägar och en sammansvetsad organisation. Vi är ett växande bolag med ny teknik och spännande produkter, kunder och anläggningar. Hos oss får du möjlighet att utveckla din tekniska kompetens och arbeta med varierande förfrågningar, både sett till storlek och komplexitet. För dig som drivs av problemlösning finns här möjlighet att bidra till vår fortsatta utveckling genom att ansvara för våra anbud och ta hem offerter.

Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Ny teknik
Ny teknik
Friskvård
Friskvård

Dina arbetsuppgifter

I rollen som kalkylator ansvarar du för att ta fram anbud och offerter utifrån förfrågningsunderlag från våra kunder. Du säkerställer att vi har rätt inköpsstrategi, installatörer och leverantörer till våra projekt och att vi löpande utvecklar vårt inköpsarbete. Det innebär att du:

Samlar in priser och offerter från leverantörer och underentreprenörer.

Värt att veta

Som kalkylator har du ett nära samarbete med projektledare, konstruktörer och verkstadschef för att samla in offertunderlag. Din arbetsplats är i huvudsak Olssons Elektromekaniska i Rydsgård och du har möjlighet att arbeta hemifrån till viss del. Arbetstiderna är 7-16 med förkortad arbetsdag på fredagar. Förväntat startdatum är så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Resor förekommer till viss del i tjänsten. Därför är B-körkort ett krav.

Våra förväntningar

För rollen som kalkylator söker vi dig som:

Personlighetsmässigt ser vi gärna att du har förmåga att arbeta strukturerat och ta hänsyn till att delar av arbetsprocessen för att säkerställa kvalitet, precision och slutförande. Du har en god kommunikativ förmåga och samarbetar väl med dina kollegor internt och samarbetspartners externt. Vidare tar du initiativ och ansvar till att driva på ditt arbete för att komma framåt.

Alla lediga jobb