TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

KAM / Distributionssäljare till 3nine

Nu söker vi en Key Account Manager / Distributionssäljare till 3nine i Stockholm för att hjälpa kunder inom hela Nordeuropa!

Har du arbetat som KAM / Key Account Manager och söker nu efter en ny utmaning? Har du erfarenhet av distributörsförsäljning och vill jobba mot industriföretag med 3nines produkter? Brinner du för att utveckla försäljningsarbete tillsammans med andra?

Då har vi ett jobb för dig! Nu söker vi en KAM /Distributörssäljare till 3nine i Stockholm med Norra Europa som arbetsområde.

Ditt anställningserbjudande

Som KAM på 3nine kommer du till ett innovativt bolag som utvecklat flera produkter inom sin nisch och fortfarande satsar mycket resurser på Forskning och Utveckling för att hjälpa sina kunder på bästa sätt. Du kommer till ett bolag som har haft god tillväxt de senaste åren och har fortsatta stora tillväxtplaner de närmaste 5 åren. Bolaget är ekonomiskt stabilt med en etablerad kundbas, 2023 var dessutom ett rekordår för 3nine omsättningsmässigt.

3nine är ett litet men globalt bolag och för rätt person kommer det även finnas möjligheter att växa och avancera inom bolaget eftersom företaget är i en tillväxtfas. På 3nine tar man hand om sin personal vilket lett till en välfungerande grupp med goda trivselsiffror och generellt långa anställningstider. Stämningen är öppen och icke-hierarkisk och det är nära till beslut. Det finns ett långsiktigt tänk med en god balans mellan arbete och fritid. Du kommer kunna påverka din tjänst och din åsikt kommer höras!

3nine erbjuder en konkurrenskraftig lön med ett generöst förmånspaket som bland annat innehåller sjukförsäkring, 30 dagars semester, pensionsplan via Max Mathiesen och en förmånsportal genom Benify.

Distansarbete
Distansarbete
Bonus
Bonus
Ny teknik
Ny teknik
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats

Dina arbetsuppgifter

Som Key Account Manager kommer du att hjälpa 3nines slutkunder genom att ha ett nära samarbete med distributörsledet runt om i Nordeuropa. Din uppgift blir att hjälpa distributörerna att hjälpa slutkunderna och på det sättet nå 3nines uppsatta försäljningsmål. Rollen innebär också att du kommer ha ett par stora direktkunder där du jobbar både strategiskt och operativt med direktförsäljning. En viktig uppgift blir att utveckla försäljningsarbetet genom en värdebaserad säljprocess där ditt fokus blir att tillföra och visa värde för kunderna på ett lättförståeligt sätt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar bland annat:

Värt att veta

Du utgår från Stockholm men har hela Nordeuropa som arbetsfält med Norden som den största marknaden. Tjänsten innebär resor till främst kunder i Sverige, Norge, Danmark och Storbritannien. Rollen innebär uppskattningsvis 70-80 resdagar per år. Du rapporterar till den Europeiska säljchefen.

Våra förväntningar

Vi söker efter en person som jobbat i en säljande roll med både operativ och strategisk försäljning. Vi är öppna för många olika bakgrunder men det är meriterande om du har jobbat med distributörsledet, gärna inom eller som leverantör till industriföretag.

Som person har du lätt för att skapa förtroende och har förmågan att coacha och leda personer för att nå gemensamma mål. Du har lätt för att förstå och förmedla kundvärde och drivs av att hjälpa kunder nå sina mål. Rollen innebär mycket kontakter på engelska vilket kräver att du är flytande i både tal och skrift.

Alla lediga jobb