TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Kandidatansvarig rekryterare till TNG i Stockholm

Kandidatansvarig på TNG i Stockholm - en roll för dig som gillar att nätverka!

Vill du hjälpa jobbsökare runt om i Sverige att hitta sitt drömjobb – Är du en person som trivs i en dynamisk roll där du ges möjlighet att ta egna initiativ? Söker du även ett starkt varumärke som lever sina värderingar och vars vision är att se bortom fördomar? Perfekt! Då kan rollen som Kandidatansvarig på TNG vara din nästa utmaning!

På rekryterings- och bemanningsföretaget TNG erbjuder vi nu ett heltidsjobb som kandidatansvarig (assisterande rekryterare) på vårt kontor i Stockholm. Hos oss har du möjlighet att arbeta remote.
Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss får du arbeta med fördomsfri rekrytering och bemanning varje dag. På riktigt. Vår vision genomsyrar allt vi gör, oavsett roll eller funktion på företaget.

Vi erbjuder dig som Kandidatansvarig:

Betald parkering
Betald parkering
Livspussel
Livspussel
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Du kommer att ingå i ett team av Kandidatansvariga och Rekryterare i Stockholm. Vi erbjuder hybridkontor och du varvar ditt arbete mellan vårt fina kontor i Solna med ditt hem när du vill och när det passar arbetsuppgifterna. Här arbetar ni tillsammans med både direktrekryteringar och konsultuthyrning (bemanning).

Till en början har du en mer assisterande roll men efter hand kommer du också driva dina egna rekryteringsprocesser, från första kompetensanalys till tillsättning och uppföljning.

Våra förväntningar

Som Kandidatansvarig behöver vi en effektiv assistent, som gärna lyfter på luren och kan skapa förtroende med såväl en ingenjör som försäljningschef eller ekonom. För dig är det lätt att ta kontakt med nya människor. Kanske har du tidigare jobbat med försäljning, service eller search.

Tempot är högt inom rekryteringsbranschen och uppdraget du jobbade på igår kan vara tillsatt imorgon. Charmigt och utvecklande tycker vi – och förhoppningsvis du också! Därför förväntar vi oss att du blir ytterligare en motor i maskineriet, som med nyfikenhet och beslutsamhet gör allt du kan för att göra dina kandidater och uppdragsgivare nöjda.

Slutligen: Rekryteringsmetodiken lär vi dig på plats. Men vi räknar med att du delar vår passion för rekrytering och redan har hunnit jobba med rekryteringsprocesser i någon form förut. Har du redan kunskap inom search är det ett stort plus.

Alla lediga jobb