TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Kandidatansvarig Rekryterare till TNG, Stockholm

Som kandidatansvarig rekryterare på TNG i Stockholm får du jobba fördomsfritt med att matcha våra kandidater mot deras drömjobb.

Vill du hjälpa jobbsökare runt om i Sverige att hitta sitt drömjobb – utan att råka ut för fördomar och oschysst bemötande? Är du ofta motorn som får saker att hända och alltid är nyfiken på vad som väntar runt nästa hörn?

På rekryterings- och bemanningsföretaget TNG erbjuder vi nu dig som söker ett extrajobb, en spännande tjänst som kandidatansvarig (assisterande rekryterare). Vi är främst intresserade av dig som vill arbeta extra 1-3 dagar per vecka redan i höst och som kan vara flexibel med arbetsdagar. Vi ser gärna att du kan starta så snart som möjligt, senast i mitten på oktober 2022. För rätt person kan detta leda till en permanent tjänst.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss får du arbeta med fördomsfri rekrytering och bemanning varje dag. 

Vi erbjuder dig:

Flextid
Flextid
Jobba hemma
Jobba hemma
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Ny teknik
Ny teknik

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Du kommer att ingå i ett team av rekryterare och kandidatansvariga i Stockholm, närmare bestämt på vårt fina huvudkontor (bredvid Mall of Scandinavia) i Solna. Här arbetar vi tillsammans med både direktrekryteringar och konsultuthyrning (bemanning).

Du behöver vara tillgänglig att jobba i snitt 2 dagar/veckan, ibland lite mer och ibland mindre beroende på behov. Arbetstiderna är förlagda på dagtid men är flexibla enligt överenskommelse. 

Våra förväntningar

Som kandidatansvarig behöver vi en effektiv person, som gärna lyfter luren och kan skapa förtroende med såväl en ingenjör som försäljningschef och ekonom. För dig är det lätt att ta kontakt med nya människor. Kanske studerar du HR, PA, turism eller varför inte ekonomi. Det viktigaste är att du har ett brinnande intresse för människor och relationer.

Tempot är högt inom rekryteringsbranschen och uppdraget du jobbade på igår kan vara tillsatt imorgon. Charmigt och utvecklande tycker vi – och förhoppningsvis du också! Därför förväntar vi oss att du vill bli ytterligare en motor i maskineriet, som med nyfikenhet och beslutsamhet gör allt du kan för att göra dina kandidater och kollegor nöjda. 

Alla lediga jobb