TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Kandidatansvarig rekryteringsassistent till TNG

Är du intresserad av rekrytering? Vi på TNG Stockholm söker en ny rekryteringsassistent på heltid som vill växa med oss!

TNG är ett rekryteringsföretag med starka värderingar, ett magiskt kunderbjudande och en kultur där innovation är vardag. Vi jobbar med fördomsfri rekrytering, helt enkelt. Du får chansen att lära dig rekryteringsprocessens alla moment, från kravprofilsutformning till att ringa på referenser och skicka information inför avtalsskrivning.

Du kommer att tillhöra en grupp av rekryterare och rekryteringsassistenter vars uppgift är att lösa uppdrag inom både bemanning och rekrytering. Teamet jobbar tillsammans för att säkerställa en förstklassig upplevelse för våra kandidater. Här kommer du få en rolig och varierande vardag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Förutom att du som anställd på TNG får ta del av 6 veckors semester, förmånligt friskvårdsbidrag och ha kontor i nyrenoverade lokaler vid Westfield Mall of Scandinavia. Du kommer också att vara en del av ett modernt och innovativt bolag som är ledande inom fördomsfri rekrytering. Vi strävar efter att alltid ligga i framkant inom vårt område och är nytänkande inom AI.

Mer specifikt kommer du att:

6 v semester
6 v semester
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att ingå i ett team av rekryterare och rekryteringsassistenter som tillsammans delar erfarenhet och utmaningar. Tillsammans arbetar ni med tillsättningar av både bemannings- och rekryteringsuppdrag. Dina dagliga arbetsuppgifter kommer att vara:

Allt eftersom du skaffar dig kunskap och erfarenhet kommer din vardag att fyllas med fler kvalificerade arbetsuppgifter/ansvarsområden. Du får möjlighet att ta en aktiv roll i utvecklingen av TNGs interna processer, vårt kunderbjudande och vår kandidathantering i syfte att öka upplevelse och kvalitet.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Hos oss på TNG kommer du ingå i ett team där alla har som mål att leverera förstklassig upplevelse för våra kandidater och ständigt se till att hitta rätt kandidat för rätt uppdrag.

Detta jobb är på heltid med start enligt överenskommelse, men gärna så snart som möjligt. Tillsammans med dina kollegor sitter du i härliga, nyrenoverade lokaler vid Westfield Mall of Scandinavia - inte ens 10 minuter från T-centralen. 

VEM ÄR DU?

Till rollen som kandidatansvarig rekryteringsassistent söker vi dig som:

Som person tror vi att den här rollen kommer att passa dig som är nyfiken, orädd och har förmågan att se lösningar när vi andra ser utmaningar. Du gillar också att ta ansvar, initiativ, har en bra struktur i ditt arbete och driver på mot att nå uppsatta mål tillsammans med dina kollegor. 

Alla lediga jobb