TNG
Kandidatansvarig rekryteringsassistent till TNG

Kandidatansvarig rekryteringsassistent till TNG

Är du intresserad av rekrytering? Vi på TNG Stockholm söker en ny rekryteringsassistent på heltid som vill växa med oss!

Arbetsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-09-01
6 v semester 6 v semester
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Friskvård Friskvård
Linnea Wäringe
Ålder har inget med kompetens att göra. Så vi frågar inte efter den!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Linnea Wäringe

0768830460

Är du intresserad av rekrytering? Vi på TNG Stockholm söker en ny rekryteringsassistent på heltid som vill växa med oss!

TNG är ett rekryteringsföretag med starka värderingar, ett magiskt kunderbjudande och en kultur där innovation är vardag. Vi jobbar med fördomsfri rekrytering, helt enkelt. Du får chansen att lära dig rekryteringsprocessens alla moment, från kravprofilsutformning till att ringa på referenser och skicka information inför avtalsskrivning.

Du kommer att tillhöra en grupp av rekryterare och rekryteringsassistenter vars uppgift är att lösa uppdrag inom både bemanning och rekrytering. Teamet jobbar tillsammans för att säkerställa en förstklassig upplevelse för våra kandidater. Här kommer du få en rolig och varierande vardag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Förutom att du som anställd på TNG får ta del av 6 veckors semester, förmånligt friskvårdsbidrag och ha kontor i nyrenoverade lokaler vid Westfield Mall of Scandinavia. Du kommer också att vara en del av ett modernt och innovativt bolag som är ledande inom fördomsfri rekrytering. Vi strävar efter att alltid ligga i framkant inom vårt område och är nytänkande inom AI.

Mer specifikt kommer du att:

 • jobba ihop med ett tight och målinriktat team där samarbete är ett måste för att nå goda resultat
 • få möjlighet att axla en aktiv roll i utvecklingen av TNGs interna arbetssätt
 • ha en närvarande och engagerad teamledare 
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att ingå i ett team av rekryterare och rekryteringsassistenter som tillsammans delar erfarenhet och utmaningar. Tillsammans arbetar ni med tillsättningar av både bemannings- och rekryteringsuppdrag. Dina dagliga arbetsuppgifter kommer att vara:

 • Skapa och publicera annonser
 • Söka efter kandidater i interna samt externa nätverk
 • Kompetensbaserade intervjuer via telefon
 • Kompetensbaserade, personliga djupintervjuer
 • Säkerställa och upprätthålla en god kontakt med våra kandidater
 • Kvalitetssäkring av kandidater (bl.a. referenstagning)

Allt eftersom du skaffar dig kunskap och erfarenhet kommer din vardag att fyllas med fler kvalificerade arbetsuppgifter/ansvarsområden. Du får möjlighet att ta en aktiv roll i utvecklingen av TNGs interna processer, vårt kunderbjudande och vår kandidathantering i syfte att öka upplevelse och kvalitet.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Hos oss på TNG kommer du ingå i ett team där alla har som mål att leverera förstklassig upplevelse för våra kandidater och ständigt se till att hitta rätt kandidat för rätt uppdrag.

Detta jobb är på heltid med start enligt överenskommelse, men gärna så snart som möjligt. Tillsammans med dina kollegor sitter du i härliga, nyrenoverade lokaler vid Westfield Mall of Scandinavia - inte ens 10 minuter från T-centralen. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Till rollen som kandidatansvarig rekryteringsassistent söker vi dig som:

 • vill utvecklas inom rekrytering i allmänhet
 • har jobbat med rekrytering av något slag
 • har tidigare erfarenhet av att jobba inom kundservice eller försäljning 
 • har en akademisk examen i grunden, exempelvis inom HR, personalvetenskap, beteendevetenskap, ekonomi eller liknande

Som person tror vi att den här rollen kommer att passa dig som är nyfiken, orädd och har förmågan att se lösningar när vi andra ser utmaningar. Du gillar också att ta ansvar, initiativ, har en bra struktur i ditt arbete och driver på mot att nå uppsatta mål tillsammans med dina kollegor. 

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är det bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Det bidrar till ökad mångfald och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Allt fler företag uppskattar vad vi gör och vi växer lönsamt. Som medarbetare på TNG kommer du jobba i en värderingsstyrd och prestigelös organisation där du varje dag bidra till en hållbar arbetsmarknad. Tillsammans driver vi vår affär framåt i en miljö där ditt arbete dagligen uppskattas av engagerade kollegor. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

TNG Group AB
Arbetsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-09-01
Linnea Wäringe
Visste du att du när som helst kan logga in och följa status på dina ansökningar?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Linnea Wäringe

0768830460

Räkna ut avståndet till jobbet

Pyramidvägen 7