TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Key Account Manager till Ahlsell – Göteborg

Vi söker en Regional Key Account Manager till marknadsledande Ahlsell i Göteborg

I rollen som Regional Key Account Manager kommer du bli en del av Sveriges största säljorganisation. Är du affärsdriven, initiativtagande och älskar att göra affärer? Vi söker dig som vill vara med och ta Ahlsell till nästa nivå inom affärsområdet Industri.

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan redan idag. Urval sker löpande.

Ditt anställningserbjudande

Vi har sedan starten vuxit oss stora, idag är vi marknadsledande, men behållit vår entreprenörsanda. Hos oss säljer du inte bara produkter, du erbjuder också våra kunder effektiva logistiklösningar och tjänster som skapar värde i deras processer.

Våra medarbetare beskriver Ahlsell som en arbetsplats där samarbetet och teamkänslan med kollegor är stark, att arbetet innebär frihet under ansvar och utvecklingsmöjligheterna är stora. För oss är det viktigt att tillvarata våra medarbetares olikheter och vi vill verka för en inkluderande kultur. Våra medarbetares olika bakgrunder, kompetenser och perspektiv är en viktig förutsättning för att vi ska nå framgång. Vi ser därför gärna en mångfald av sökanden. Läs gärna mer om hur vi ser på mångfald och inkludering på vår hemsida: Inkludering och mångfald (ahlsell.se)

Ahlsell handlar om människor, människor som trivs i sin roll och vill göra det där lilla extra. Vi tror att det är den inställningen som får kunden att komma tillbaka till oss gång efter gång. Vi får ofta höra att vi är vänliga och tillmötesgående, det gör oss stolta. Vi tar vår position på allvar och arbetar för att bidra till att göra det enklare att bygga ett bättre och mer hållbart samhälle.

Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Friskvård
Friskvård
Flextid
Flextid

Dina arbetsuppgifter

Som KAM är du ansvarig för att strategiskt utveckla affären tillsammans med våra kunder inom Industri. Din roll är att vara delaktig i att utveckla vår marknadsledande roll inom industrin. Din uppgift är att identifiera affärsmöjligheter och skapa lönsamma kundrelationer. 

Värt att veta

I rollen som Key Account Manager samarbetar du med kollegor inom alla våra segment, utvecklar försäljningen, marknadsför och utvecklar koncept.

Du kommer att rapportera till Regional Försäljningschef.

Placeringsort är Mölndal. Resor inom Sverige förekommer. 

Våra förväntningar

Vi söker Dig som har dokumenterat goda kunskaper inom affärer med större strategiska industrikunder samt inom LOU upphandling. Du är förmodligen verksam i branschen eller har förkovrat dig inom området på annat sätt. Du är också en erfaren förhandlare och analytiker som kan driva långsiktiga affärsprocesser med professionella slutkunder på hög nivå. Ett tryggt agerande utgör en viktig grund för din framgång.

Du trivs i en miljö som lämnar stort utrymme för att samverka med andra människor, såväl kunder som arbetskamrater. Du tar initiativ, ser vad som ska göras och ser till att det slutförs. Du har vana att agera inför grupp och ser inte tjänsteresor som ett hinder.

Sist men inte minst har du gymnasial utbildning och fördjupad utbildning/erfarenhet inom produktområdet. Du är en van användare av MS Officepaketet med fördjupade kunskaper inom excel. Då du i rollen kommer ha flertalet internationella möten ser vi affärsengelska som ett krav för att lyckas i rollen. 

Alla lediga jobb