TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Key Account Manager till IDEC Solutions

Nu har vi nu en utvecklande roll för dig som är en erfaren KAM med teknisk kompetens! Vi rekryterar till IDEC Solutions i Kista.

Är du självgående, uthållig och drivs av att göra avslut? Bra! Då kan detta vara rollen för dig!

Som Key Account Manager på IDEC Solutions får du en viktig och affärskritisk roll i ett internationellt bolag med en stark produktportfölj. APEM ägs av IDEC sedan 2017 och det är APEM-organisationen i Europa som marknadsför och säljer IDEC-produkter. I rollen som KAM ansvarar du för att öka kännedomen om IDEC Solutions produkter och lösningar i Skandinavien samt bidrar till att öka försäljningen av dessa. I rollen hittar du affärsmöjligheter och lösningar samt skapar lönsamma kundrelationer. Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en utvecklande roll där du får stort eget ansvar. Du får handlingsutrymme och en stor frihet att driva dig själv. Till din hjälp finns duktiga kollegor att bolla med, t ex tekniska produktchefer i England samt din närmaste chef i Sverige.

Bonus
Bonus
Tjänstebil
Tjänstebil
Friskvård
Friskvård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Ditt kontor finns i Kista, där du har kollegor bestående av försäljningschef, distributionsförsäljningschef, fältsäljare och innesäljare. I din roll förekommer resor flera dagar per vecka och ditt område är Skandinavien där Sverige utgör den största marknaden.

VEM ÄR DU?

Du har en relevant utbildning och flerårig erfarenhet inom teknisk försäljning. Erfarenhet och kunskap om elektroniska system, processindustri, mekanisk produktion samt safety är meriterande. Du har goda kunskaper i Office-paketet samt erfarenhet av något affärssystem. Vidare är din svenska och engelska mycket bra, både i tal och skrift.

Som person är du drivande och självgående och har stor uthållighet, såväl i samarbetet med kollegor som i dialogen med kunder. Du är genuint nyfiken på kunders verksamheter samtidigt som du är lösningsorienterad, målstyrd och strukturerad. För att trivas i rollen drivs du av att identifiera och locka nya kunder snarare än att förvalta befintliga.

Alla lediga jobb