TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Key Account Manager till AstraZeneca Nordic

AstraZeneca Nordic Marketing Company söker en Key Account Manager, Kardiovaskulära sjukdomar med fokus på hyperkalemi!

AstraZeneca Nordic Marketing Company söker dig som vill bli en del av vårt kommersiella team som Key Account Manager och erbjuder dig ett nästa steg i din karriär att flytta in i ett stimulerande och växande företag som håller patienterna i fokus. Rollen kommer att fokusera på hjärtsvikt, kronisk njursjukdom och behovet av behandling av hyperkalemi. Du kommer att driva försäljningsaktiviteter mot olika partners t.ex. yrkesgrupper inom hälso- och sjukvården, specialistorganisationer och individer med lokal marknadstillträde. Låter detta som en roll för dig? Ansök redan idag!.

Ditt anställningserbjudande

Som Key Account Manager kommer du att bli en del av AstraZenecas starka CVRM-franchise, en av våra viktigaste tillväxtplattformar. Vårt ansvar inkluderar viktiga kardiovaskulära varumärken där vi har ett starkt arv och nya behandlingsindikationer som kommer att lanseras inom en snar framtid.

AstraZeneca Nordic Marketing Company har cirka 400 anställda och har kontor i Oslo, Stockholm, Köpenhamn och Esbo. Här uppmuntras du att utmana traditionella sätt och testa din nyfikenhet. Vi driver innovativ vetenskap, levererar nyckellanseringar, bygger nära samarbeten och partnerskap inom hälso- och sjukvården.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Livspussel
Livspussel
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter:

Värt att veta

Rollen är fältbaserad och omfattar sjukvårdsregionen i främst Västra Götaland, Östergötland och Region Skåne i Sverige. Vi ser gärna att du bor i någon av regionerna i Västra Götaland eller Skåne.

Detta är ett konsultuppdrag med start omgående och sträcker sig 6 månader, därefter har du goda förutsättningar att bli direktrekryterad.

Du kommer att vara anställd via TNG under konsultuppdraget och givetvis omfattas du av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Våra förväntningar

Vi ser gärna att du har erfarenhet från läkemedelsindustrin med specialistvårdserfarenhet av arbete med kardiologer, nefrologer och/eller internister.

Vi ser också att du har:

Du ska ha god samarbetsförmåga och behärska både engelska och svenska i tal och skrift.

Tidigare erfarenhet och integritet i kundinteraktioner kommer att vara en tillgång såväl som din förmåga att fokusera på kundnöjdhet!

Alla lediga jobb