TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Key Account Manager till AstraZeneca!

Är du Key Account Manager och vill utvecklas? Vår kund Astrazeneca söker nu en Key Account Manager för ett konsultuppdrag.

Gillar du att bygga långsiktiga relationer och arbeta mot mål? Astrazeneca söker nu en Key Account Manager!

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

Trivas på jobbet! Våra konsulter 2019 gav oss ett nöjdhetsindex (Employee Net Promoter Score) på 55 i samband med årets medarbetarundersökning. En siffra som motsvarar "världsklass".

Personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef – allt för att du ska få utvecklade uppdrag på arbetsplatser med spännande teknik.

Som konsult på TNG är du viktig. Ingen anställd i mängden på ett gigantiskt bolag, utan en uppskattad medarbetare som spelar roll. Vi specialiserar oss på fördomsfri rekrytering och konsultuthyrning och tror verkligen på vad vi gör. Hos oss är det din tekniska kunskap, motivation och potential som spelar roll – och inte din ålder, kön, bakgrund, namn eller utseende.

Rent praktiskt innebär konsultjobbet att du är anställd av oss, men har din arbetsplats hos någon av våra kunder. Självklart är du del av gemenskapen på företaget och har en arbetsledare som hjälper dig på plats samt en konsultchef från TNG som stöttar på distans.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Som Key Account Manager kommer du att ingå i AstraZenecas starka division Respiratory, en av våra viktigaste tillväxtplattformar. Du kommer att driva kommersiella interaktioner med olika partners. Du kommer att vara ansvarig för dina regionala konton för att säkra försäljningen och driva verksamheten i samarbete med både lokala och nationella tvärfunktionella team.

Proaktivt identifiera affärsmöjligheter, kommunicera värdeerbjudanden i linje med intressenternas behov och mål och rekommendera lösningar för att driva och utveckla verksamheten.

Värt att veta

Initialt arbetar du som konsult ute hos vår kund, anställd via oss på TNG. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och givetvis omfattas du av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Rollen är fältbaserad och placerad i Östergötland/Jönköping/Kalmar län med ansvar för att driva utvecklingen av produkter inom arbetsområdet. Uppdraget är 6 månader med start 2/1 2023. 

Våra förväntningar

Vi vill att du har en akademisk examen eller motsvarande med en bakgrund inom hälso- och sjukvård eller kommersiell verksamhet. Du har validerad och relevant erfarenhet av försäljning inom läkemedelsindustrin eller annan stark biomedicinsk bakgrund. Att ta till dig och kommunicera vetenskaplig information är lika viktig för rollen som din utmärkta kommunikationsförmåga, du talar svenska och engelska obehindrat. 

Du har en kommersiell innovation - förmåga att utveckla, utforma och genomföra effektfulla, kundfokuserade aktiviteter för att uppnå långsiktiga affärsmål du har även förmåga att samordna, anpassa och engagera sig i tvärfunktionella team för att driva verksamhet och tillgodose enskilda kunders behov. Viktigt är även att du har förmåga och beredskap att resa inom regionen och i enlighet med rollens behov, samt ett krav på körkort och egen bil att använda vid arbetsresor.

 

Alla lediga jobb