TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Key Account Manager till Consafe Logistics i Lund

Vill du jobba med försäljning av marknadsledande mjukvaruprodukter? Consafe Logistics i Lund söker en Key Account Manager / KAM.

Var med och bidra till effektivare logistiklösningar och få möjlighet att påverka våra kunders logistikprocesser! Consafe Logistics i Lund, Skåne, söker dig med intresse för IT, affärsutveckling, relationer och tekniska lösningar till rollen som KAM. Som Key Account Manager har du möjlighet att bidra till vår fortsatta utveckling och tillväxt inom Warehouse Management Systems.

Ett engagerat och sammansvetsat team hälsar dig varmt välkommen och tillsammans kommer ni utveckla affärerna genom er goda mjukvarukompetens och samarbete!

Ditt anställningserbjudande

Consafe Logistics erbjuder dig en affärsdriven roll som Key Account Manager i en expansiv bransch inom mjukvaruprodukter. Här får du möjlighet att arbeta med en kvalitativ produkt och utveckla affärerna för att effektivisera processerna hos våra kunder. Följ med på vår spännande tillväxtresa och bidra med dina försäljningskunskaper och ditt tekniska intresse för att vidareutveckla våra försäljningsprocesser och stärka våra kundrelationer.  

Friskvård
Friskvård
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Arbetstidsförkortning
Arbetstidsförkortning
6 v semester
6 v semester

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Key Account Manager ansvarar du för ett antal stora kundkonton samt några mindre kunder inom en av våra divisioner i Sverige. Det innebär att du har ett försäljningsmål för dina kunder och ansvarar för avtals- och förhandlingsrutiner. Du arbetar dessutom med att:

Värt att veta

Som KAM är du en del av säljteamet för en av tre divisioner inom eftermarknad, som idag består av tre medarbetare som ska bli fyra. Inom respektive projekt samarbetar du nära projektledare, applikationskonsulter och utvecklare samt med dina kollegor inom nyförsäljning. Din nya arbetsplats är Consafe Logistics huvudkontor i Lund och du rapporterar till Division Manager.

Resor förekommer till viss del i tjänsten, omkring 4-5 gånger per månad, inom Sverige och Europa. 

Våra förväntningar

Vi söker dig som har god erfarenhet av försäljning inom mjukvara / mjukvaruprojekt och har ansvarat för att utveckla kommersiella avtal för stora kundkonton, på såväl kort som lång sikt. Det är meriterande om du har en högskole- eller universitetsexamen som systemvetare eller ingenjör inom IT/Telecom och drivs av att jobba med försäljning och utveckla kundrelationer. Alternativt högskole- eller universitetsexamen inom ekonomi, men med erfarenhet och intresse av försäljning inom IT-system.

För att lyckas i rollen är det en förutsättning att du har förmåga och erfarenhet av att skapa kvalitativ besluts- och försäljningsdokumentation. Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska då kommunikation och dokumentation förekommer på båda språken. 

Personlighetsmässigt trivs du med att proaktivt utmana och ta initiativ för att skapa goda förutsättningar för tillväxt och lönsamhet. Du är duktig på att kommunicera och har förmåga att skapa tillförlitliga och långsiktiga relationer såväl externt som internt med både kunder och kollegor. Du hittar framgångsrika avtal genom ditt kreativa sätt att hitta lösningar i kombination med din goda struktur.

Alla lediga jobb