TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Product Manager till Nordion Energi

Product Manager till Nordion Energi Malmö. Vill du bli en del av en energikoncern med höga ambitioner?

Är du en person som har lätt för att se det större sammanhanget och är duktig på att använda din marknadsexpertis och branschkunskap för att driva tillväxt? Samhället befinner sig i förändring där klimatfrågan står i centrum. Nordion Energi är en koncern som är specialiserad på energiinfrastruktur. Vi söker nu vår nya Product Manager. Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som Product Manager så kommer du att spela en central roll i att forma den strategiska riktningen för våra marknadssegment. Tjänsten erbjuder en spännande möjlighet att använda din marknadsexpertis och branschkunskap för att driva tillväxt och skapa långsiktiga kundrelationer.

Hos oss erbjuds du en plats på ett företag i tillväxt och med höga ambitioner. Vi bygger en energikoncern med hållbara lösningar för framtidens energiförsörjning. Nu behöver vi dig - ytterligare en viktig medarbetare för att ta oss vidare i vår utveckling!

Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Tjänsten är placerad på Nordion Energis huvudkontor i Malmö och du rapporterar till Carolina, Director Customer and Markets.

Våra förväntningar

Som person så är du van vid och duktig på att bygga relationer och interagerar väl med personer på alla nivåer i en organisation, från sälj- och marknadsföringsavdelning till andra team. Vi tror att du har en god förståelse för säljprocessen inom B2B och du lutar dig på din nyfikenhet, framåtanda och starka kommunikativa förmåga.

Alla lediga jobb