TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Klarspråkskonsult till längre uppdrag i Malmö

Till ett längre konsultuppdrag i Malmö söker vi nu dig med erfarenhet inom klarspråk.

Hos vår kund i Malmö får du som klarspråkskonsult möjlighet att bidra med din kunskap och erfarenhet till medarbetare inom organisationen. Här kan du vara med och möjliggöra att viktig information blir tillgänglig för fler.

Varmt välkommen med din ansökan.

Ditt anställningserbjudande

Som konsult hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Hos oss kommer du:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Fokus i rollen är att utbilda och stötta dina medarbetare vid framtagning av utbildningsmaterial så att texterna blir enhetliga, tydliga och begripliga.

Värt att veta

Detta är ett konsultuppdrag med start 1 juni som förväntas pågå under 4-6 månader.

Du kommer att tillhöra ett delprojekt inom utbildning hos vår kund och rapportera till dess projektledare. 

Du är anställd som konsult hos oss på TNG och har en dedikerad konsultchef vid din sida, som säkerställer din trivsel och utveckling under uppdragets gång.

Våra förväntningar

Vi tror att du har en relevant examen inom språkvetenskaplig utbildning, certifierad klarspråkskonsult och/eller har någon annan likvärdig språkvetenskaplig bakgrund.

Du har tidigare erfarenhet av att driva och samordna textarbete i större projekt och uppdrag med liknande uppgifter.

Arbetet innebär nära samarbete med dina kollegor och därför tror vi att du är kommunikativ och lyhörd för andras behov. Då jobbet innebär en samordnande funktion är det viktigt att du är strukturerad i ditt arbetssätt och känner dig bekväm med att ha flera arbetsprojekt igång parallellt. 

Alla lediga jobb