TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Klinikansvarig till Memira Eyecenter i Umeå

Vi söker en Klinikansvarig till Memira Eyecenter i Umeå på deltid (85%)

Gillar du att motivera och har ett resultatinriktat, inspirerande och ansvarstagande arbetssätt? Passa då på att ta chansen att arbeta som Klinikansvarig hos ett familjärt och marknadsledande företag. Sök tjänsten redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Memira Eyecenter erbjuds du en roll med möjlighet att påverka organisationen framåt. Du är en del av ett företag som är marknadsledande i Norden och som utgör en signifikant skillnad för sina kunders välmående, med fokus på ögon och synkorrigering.

Som Klinikansvarig på Memira Eyecenter i Umeå arbetar du i en organisation som är mitt i en inflytelserik och ständigt utvecklande bransch. Förutom detta är du också en del av ett generöst bolag som anordnar roliga aktiviteter och som har förmåner som friskvårdsbidrag, tjänstepension och 30 dagars semester.

Friskvård
Friskvård
6 v semester
6 v semester
Flextid
Flextid
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I denna rollen har du ett helhetsansvar för kliniken. Du har en hög servicenivå gentemot medarbetare och kunder, samt säkerställer kontinuerligt patient, kvalitet- och affärsfokus i varje aktivitet. Du tar emot kunder, svarar på frågor om Memiras produkt, förbereder både kunder och klinik inför undersökningar och operationsdagar, bemöter kunder med god service och arbetar för att öka kännedomen om Memira genom företagsbesök, aktiviteter och event.

Tjänsten innebär även att du ansvarar för att: 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Verksamheten sitter i trevliga lokaler på Nygatan 18.

Tjänsten är en tillsvidareanställning gärna på deltid (85%), med 6 månaders provanställning. Du jobbar kliniktider med viss möjlighet till flexibilitet. Tillsättningen är tänkt att göras så snart som möjligt, eller när rätt kandidat kan vara på plats.

 

VEM ÄR DU?

För att bli framgångsrik och lyckas i positionen som klinikansvarig ser vi att du: 

Drivkrafter som vi tror finns hos dig är att du verkligen gillar att ta ansvar och att ge energi till dina kollegor för att nå nya resultatmål ihop. Förutom detta tror vi också att du är en person som har god förståelse och intresse för att skapa nya, hållbara och kvalitativa kundrelationer. Du är prestigelös och ditt ledord är "tillsammans". 

Alla lediga jobb