TNG
Klinikansvarig till Memira Eyecenter i Växjö

Klinikansvarig till Memira Eyecenter i Växjö

Vi rekryterar en ansvarig till Memira Eyecenter i Växjö. Är du serviceinriktad, säljfokuserad och ute efter nya utmaningar?

Arbetsgivare Memira Eyecenter
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2021-02-24
Friskvård Friskvård
6 v semester 6 v semester
Flextid Flextid
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Julia Wengse
Hos oss går fakta och kompetens före magkänsla, ålder, namn, kön och bakgrund.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Julia Wengse

0768 72 57 77

Vi rekryterar en ansvarig till Memira Eyecenter i Växjö. Är du serviceinriktad, säljfokuserad och ute efter nya utmaningar?

Då kan detta vara något för dig! Vi söker nämligen en klinikansvarig till Memira Eyecenter i Växjö, som kommer att leda och utveckla den dagliga driften av verksamheten framåt. Här blir du en del av ett marknadsledande bolag som står för ett familjärt och jordnära klimat. Detta jobb är perfekt för dig som är serviceinriktad, strukturerad och lockas av en ansvarsfull och central roll. Kanske har du tidigare jobbat som butikschef, inom hotell och konferens, eller på annat sätt fått leverera förstklassig kundservice? Oavsett tror vi att du är van att jobba i ett högt tempo med god struktur och gillar många kontaktytor!

Låter detta som ett jobb för dig? Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Memira Eyecenter erbjuds du en inspirerande och bred roll, där du har fokus på att förvalta och driva kliniken framåt. Memira Eyecenter är marknadsledande i Norden och utgör en betydande skillnad för sina kunders välmående, med fokus på ögon och synkorrigering.

Som klinikansvarig på Memira Eyecenter arbetar du i en expansiv organisation som är i centrum av en inflytelserik och ständigt utvecklande bransch. Förutom detta är du också en del av ett generöst bolag som anordnar roliga aktiviteter och som har förmåner som friskvårdsbidrag, tjänstepension och 30 dagars semester. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som klinikansvarig på Memira Eyecenter i Växjö kommer du att axla en varierande roll, där ingen dag är den andra lik. I rollen kommer du att: 

  • Leda och fördela arbetet, motivera och inspirera hela kliniken att maximera försäljningen
  • Ansvara för verksamhetens dagliga drift (i form av resursoptimering, arbetsflöde, inköp och liknande)
  • Se över och vara delaktig i nyckeltal, KPI:er och budget 
  • Säkerställa förstklassig service genom hela patientcykeln 
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Memira Eyecenter i Växjö har kontor på Västra Esplanaden 9A. Du kommer att jobba kontorstider, med viss möjlighet till flexibilitet. Vissa resor kan tillkomma i tjänsten. 

Tjänsten är ett vikariat som är tänkt att starta i mars och pågå till och med augusti 2022. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För att bli framgångsrik och lyckas i positionen som klinikansvarig ser vi att du tidigare har jobbat i en servicebetonad roll, gärna med stora portioner ansvar och struktur, så att du känner dig bekväm i att fatta beslut och driva verksamheten framåt.

Vidare tror vi att du:

  • har jobbat i en operativ och verksamhetsnära roll tidigare, med fokus på ledarskap
  • har erfarenhet inom försäljning och intresse att utveckla affärer
  • har intresse och viss förståelse för finansiella rapporter
  • är samarbete och service personifierad och har en vilja att nå mål tillsammans med ditt team och dina kollegor
  • har flytande kunskaper i svenska och engelska 

Vi ser det som meriterande för rollen om du har jobbat kliniskt.

Drivkrafter som vi tror finns hos dig är att du verkligen gillar att leda och motiveras av att ge energi till ditt team för att nå nya resultatmål ihop. Förutom detta tror vi också att du är en person som har god förståelse och intresse för att skapa nya, hållbara och kvalitativa kundrelationer.

Memira Eyecenter

Memira Eyecenter

Memira Eyecenter är Nordens ledande kedja inom refraktiv kirurgi och en av de ledande aktörerna i världen på linsbytesoperationer. Våra kirurger har tillsammans en samlad erfarenhet av över 400 000 ögonoperationer. Memirakoncernen omsätter idag ca 600 MSEK och är ca 300 anställda och konsulter i Sverige, Norge och Danmark. Memira har under sommaren 2019 förvärvat StureOptikern, EyeCenter City och Täby EyeCenter. Memira vill bli ett ”one stop shop” inom syn och ögonhälsa. I och med Memiras nya strategi har företaget nu bytt namn till ”Memira Eyecenter”. Memira Eyecenter kommer att skapa ett unikt erbjudande i världsklass till kunder och patienter. Här finns din chans att vara med på resan! Läs mer på www.memira.se.

Memira Eyecenter
Arbetsgivare Memira Eyecenter
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-02-24
Julia Wengse
Hos oss söker du jobb utan personligt brev, ålder eller bild – fördomsfritt helt enkelt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Julia Wengse

0768 72 57 77

Räkna ut avståndet till jobbet

Västra Esplanaden 9A