TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Klinikansvarig till Memira Eyecenter i Växjö

Vi rekryterar en ansvarig till Memira Eyecenter i Växjö. Är du serviceinriktad, säljfokuserad och ute efter nya utmaningar?

Då kan detta vara något för dig! Vi söker nämligen en klinikansvarig till Memira Eyecenter i Växjö, som kommer att leda och utveckla den dagliga driften av verksamheten framåt. Här blir du en del av ett marknadsledande bolag som står för ett familjärt och jordnära klimat. Detta jobb är perfekt för dig som är serviceinriktad, strukturerad och lockas av en ansvarsfull och central roll. Kanske har du tidigare jobbat som butikschef, inom hotell och konferens, eller på annat sätt fått leverera förstklassig kundservice? Oavsett tror vi att du är van att jobba i ett högt tempo med god struktur och gillar många kontaktytor!

Låter detta som ett jobb för dig? Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Memira Eyecenter erbjuds du en inspirerande och bred roll, där du har fokus på att förvalta och driva kliniken framåt. Memira Eyecenter är marknadsledande i Norden och utgör en betydande skillnad för sina kunders välmående, med fokus på ögon och synkorrigering.

Som klinikansvarig på Memira Eyecenter arbetar du i en expansiv organisation som är i centrum av en inflytelserik och ständigt utvecklande bransch. Förutom detta är du också en del av ett generöst bolag som anordnar roliga aktiviteter och som har förmåner som friskvårdsbidrag, tjänstepension och 30 dagars semester. 

Friskvård
Friskvård
6 v semester
6 v semester
Flextid
Flextid
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som klinikansvarig på Memira Eyecenter i Växjö kommer du att axla en varierande roll, där ingen dag är den andra lik. I rollen kommer du att: 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Memira Eyecenter i Växjö har kontor på Västra Esplanaden 9A. Du kommer att jobba kontorstider, med viss möjlighet till flexibilitet. Vissa resor kan tillkomma i tjänsten. 

Tjänsten är ett vikariat som är tänkt att starta i mars och pågå till och med augusti 2022. 

VEM ÄR DU?

För att bli framgångsrik och lyckas i positionen som klinikansvarig ser vi att du tidigare har jobbat i en servicebetonad roll, gärna med stora portioner ansvar och struktur, så att du känner dig bekväm i att fatta beslut och driva verksamheten framåt.

Vidare tror vi att du:

Vi ser det som meriterande för rollen om du har jobbat kliniskt.

Drivkrafter som vi tror finns hos dig är att du verkligen gillar att leda och motiveras av att ge energi till ditt team för att nå nya resultatmål ihop. Förutom detta tror vi också att du är en person som har god förståelse och intresse för att skapa nya, hållbara och kvalitativa kundrelationer.

Alla lediga jobb