TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

KMA-specialist till Sortera i Stockholm

Nu utökar Sortera Group KMA-teamet med en ny KMA-specialist till kontoret i Stockholm. Välkommen med din ansökan!

Är miljö- och kvalitetsutveckling något du gillar att driva? Har du erfarenhet av KMA och söker nu efter nya utmaningar? Har du arbetat som KMA-samordnare, KMA-specialist eller i liknande roller och vill jobba för ett miljöbolag som strävar efter att vara den främsta miljöentreprenören på den nordiska marknaden?

Då kan vi ha ett jobb för dig!

Ditt anställningserbjudande

Som KMA-specialist kommer du att ansvara för Sorteras KMA-arbete för Stockholmsregionen. Till din hjälp har du två kollegor i samma roll, en KMA-samordnare samt miljöchefen. Teamet är välfungerande och harmoniskt och din chef har 15 års erfarenhet från avfallsbranschen, varav de senaste fem åren på Sortera, och kommer kunna ge dig en gedigen upplärning och fungera som bollplank vid behov.

Du kommer till ett bolag som verkar inom insamling och återvinning av bygg- och anläggningsavfall med en tydlig miljöprofil som arbetar för att vara den ledande miljöaktören inom branschen. Detta har bland annat lett till att Sortera hamnat på plats nummer 11 på Sustainable Brand Index B2B över Sveriges 20 mest hållbara företag inom kategorin Business to Business, som är en del av Europas största studie om hållbarhet. 

Sortera vill ge alla möjlighet att växa och deras mål är att du ska trivas och vilja stanna länge. Därför välkomnar de dig till en arbetsplats med en positiv företagskultur, där du får mycket goda möjligheter att kompetensutvecklas och växa. Sortera kan utlova ett arbete med omväxlande och intressanta arbetsuppgifter med stor påverkansmöjlighet med korta och snabba beslutsvägar. Du kommer att omges av kompetenta kollegor och medarbetare, där humor och integration är en viktig del vardagen.

Sortera är stolta över den familjära stämning som finns i företaget, och för att bibehålla den ordnar de med jämna mellanrum roliga aktiviteter för alla medarbetare såsom frukostar, träningspass, fester och andra personalfrämjande aktiviteter.

Du kommer bli erbjuden en marknadsmässig lön med ett förmånspaket som inkluderar sex veckors semester, förmånsbil, friskvårdsbidrag, pensionsavsättningar och försäkringar enligt kollektivavtal.

Förmånsbil
Förmånsbil
Extra semesterdagar
Extra semesterdagar
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats

Dina arbetsuppgifter

I din roll som KMA-specialist kommer du att arbeta i nära samarbete med Sorteras anläggnings- och divisionschefer i Stockholm och Mälardalen med omnejd gällande frågor som rör kvalitet, miljö och i viss mån arbetsmiljö. Mycket av jobbet består av att arbeta nära verksamheten där mycket av fokus ligger på miljödelen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar bland annat:

Värt att veta

Beroende på vart du bor kan du utgå från någon av våra anläggningar, alternativt Sorteras huvudkontor i Marievik. Det finns möjlighet att arbeta viss del på distans eller alternera från någon av de olika anläggningarna runt om i regionen. Tjänsten är på heltid och startar så snart rätt person kan vara på plats. Du rapporterar till Sorteras Miljöchef.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har jobbat några år i en liknande roll, gärna i samma eller närliggande bransch. Det är ett krav att du har en akademisk, eftergymnasial utbildning eller motsvarande erfarenhet inom miljöområdet. Det är ett krav att du har god kunskap av att läsa och tolka lagstiftningar och myndighetsbeslut samt att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Som person ser vi att du är en engagerad relationsbyggare med god förmåga att få med dig andra utifrån bolagets strategi och målbild i frågor som rör KMA. Vidare tror vi att du sätter kunden i fokus, både den interna och den externa och att du trivs bra med att stötta ledare och kollegor. Resor ingår i tjänsten, vi eftersträvar att välja så bra miljömässiga resalternativ som möjligt, men vill ändå att du har B-körkort.

Alla lediga jobb