TNG
Kommersiell produktchef till Ahlsell Sverige

Kommersiell produktchef till Ahlsell Sverige

Ahlsell Sverige söker en Kommersiell produktchef till enheten Betongkomplement. Sök idag!

Uppdragsgivare TNG Tech
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-04-10
6 v semester 6 v semester
Friskvård Friskvård
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Tjänstebil Tjänstebil
Therese Goldring
Vi rekryterar vetenskapligt – fakta framför magkänsla helt enkelt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Therese Goldring

070 145 54 51

Ahlsell Sverige söker en Kommersiell produktchef till enheten Betongkomplement. Sök idag!

Har du tidigare arbetat inom bygg och anläggning? Tycker du att det är roligt att arbeta med inköp i en relationsutvecklande roll med många kontaktytor? Ahlsell växer och söker en Kommersiell produktchef till enheten Betongkomplement för att förstärka deras inköpsorganisation inom Byggdivisionen.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som anställd hos Ahlsell får du möjlighet till att vara delaktig och påverka. I din roll som Kommersiell produktchef på enheten Betongkomplement är du en betydande nyckelperson som är med och driver, samt utvecklar affärerna. Du har många kontaktytor och skapar och utvecklar relationer med leverantörer och andra intressenter, för att kunna erbjuda ett marknadsanpassat och lönsamt sortiment. 

Ahlsell värdesätter sina anställdas välmående och satsar på sin personal. Det är viktigt att du trivs och har ett bra samarbete med både interna och externa parter. Du erbjuds även möjlighet till en långsiktig karriär inom ett växande företag.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Kommersiell produktchef har du ansvar för att driva Ahlsells inköp och utvecklingen av produkterna inom området. I din roll kommer du bland annat att:

  • Utveckla leverantörsbasen genom avtal och förhandlingar.
  • Ansvara för omvärldsbevakning och ett marknadsanpassat sortiment inom ditt huvudområde.
  • Administrera avtal och priser i affärssystemet Vivaldi
  • Kategoristyrning och driva affärsrelaterade projekt
  • Uppföljning och analys av finansiella resultat.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du rapporterar till inköpschefen och arbetar tätt tillsammans med den tekniska produktchefen. Inom enheten Betongkomplement samarbetar du med 42 duktiga medarbetare. Tjänsten är på heltid och startar enligt överenskommelse. Placeringsort kan anpassas efter ditt behov.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har gedigen inköpskompetens och tidigare arbetat inom bygg- och anläggningsbranschen, alternativt inom återförsäljarledet bygg. Ahlsell har ett egenutvecklat affärssystem men ser gärna att du är en van användare av CRM-system, samt har goda kunskaper i Excel.

För den här tjänsten ser vi att du har mycket bred marknadskännedom, då du ansvarar för att utveckla och driva området Betongkomplement framåt. Du behöver också vara noggrann, strukturerad och analytisk, för att kunna slutföra uppsatta aktiviteter och mål inom angivna tidsramar.

Som person är du pedagogisk, kommunikativ och trivs i en relationsutvecklande arbetsroll. Du har ett brinnande intresse för affärer och vågar ta egna initiativ och beslut. Med din professionella förhandlingsförmåga på både svenska och engelska, driver och utvecklar du kategoriarbetet framåt med goda resultat.

Det är ett krav att du har B-körkort då arbetet innebär en del resor, både inom Sverige och utomlands. 

TNG Tech

TNG Tech

Ahlsells unika kunderbjudande ger professionella användare tillgång till ett omfattande utbud av produkter och relaterade tjänster inom vatten & avlopp, värme & sanitet, ventilation, isolering, el, kyl, bygg, verktyg samt förnödenheter och personlig skyddsutrustning.

Vi omsätter drygt 24 miljarder SEK och finns i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Estland, Polen och Ryssland. Bolaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Med drygt 5000 medarbetare, över 200 butiker och tre centrallager förverkligar vi varje dag vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs!

TNG Tech
Uppdragsgivare TNG Tech
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-04-10
Therese Goldring
Hos TNG söker du inte bara jobb vetenskapligt, utan kan också följa din ansökan hela vägen.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Therese Goldring

070 145 54 51

Räkna ut avståndet till jobbet

Rosterigränd 12, Stockholm