TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Kommunikationsspecialist till interimsuppdrag

Är du en kreativ Kommunikationsspecialist som bidrar med nya perspektiv och som med nyfikenhet testar nya metoder och lösningar?

Är du Kommunikationsspecialisten som vill bidra till förändring inom en spännande bransch där hållbarhet står i fokus? Vi söker dig som med kreativ och träffsäker kommunikation i egenskap av konsult kan bidra till att stärka vår kunds varumärke framåt. Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

En av våra trogna kunder i Malmö behöver under en övergångsperiod en rutinerad kommunikationsspecialist. Vi söker någon som är tillgänglig relativt omgående som snabbt kan sätta sig in i kundens behov och göra skillnad. Det finns möjlighet för dig som är egenföretagare och har F-skattsedel att gå som underkonsult via TNG. Avdelningen har en härlig teamkänsla, och har roligt på jobbet och drivs alla av att jobba brett vilket i denna roll innebär ett stort förtroende och tillit till dig och din förmåga.

Dedikerad konsultchef
Dedikerad konsultchef
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

Dina arbetsuppgifter

I rollen som kommunikationsspecialist så ger du ett tryggt och kreativt kommunikationsstöd till hela verksamheten. Rollen är bred och du arbetar med strategisk planering likväl som genomförande av kommunikationsinsatser. Du är en erfaren skribent som tar fram innehåll till olika kanaler med pricksäkerhet. Du har ansvar för företagets webbplats, tar fram underlag för mediekommunikation och hanterar PR och events. Företagets kommunikationsråd, som du leder, är en viktig plattform för ditt arbete. När det kommer till digital kommunikation ligger du i framkant och testar med nyfikenhet nya metoder och lösningar.

Värt att veta

Uppdraget beräknas pågå 3-6 månader och är placerat på kundens kontor i centrala Malmö.

Våra förväntningar

Du;

Vi söker dig som;

Alla lediga jobb