TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Kommunikativ och erfaren elingenjör

Vi söker en elingenjör till Fortum Waste Solutions i Kumla

Är du en elingenjör som samarbetar effektivt med andra? Vill du arbeta på ett spännande och miljömedvetet företag? Då kan detta vara tjänsten för dig! Fortum Waste Solutions ingår i Fortumkoncernen och arbetar med att förbättra material- och energieffektiviteten för sina kunder genom att erbjuda lösningar för återanvändning, återvinning och slutdeponering samt tjänster för marksanering och miljöbyggande.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du ingår i underhållsteamet på Fortums anläggning i Kumla där du har stora möjligheter att påverka och utveckla verksamheten. Du blir en del av ledningsgruppen för underhåll och kommer arbeta långsiktigt med moderna underhållsprocesser.

På Fortum får du en arbetsplats som uppmuntrar till nytänkande och där teamandan är stark och respektfull. Du får arbeta i en organisation med korta beslutsvägar som ständigt arbetar framåt.

Friskvård
Friskvård
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:

Du rapporterar till Underhållschefen och ingår i ledningsgruppen för underhåll.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du får en viktig roll i utvecklingen av underhållsstrategier för att nå en så kostnadseffektiv tillgänglighet som möjligt. Som elingenjör har du stor möjlighet att påverka och utveckla arbetet inom ditt ansvarsområde.

Du kommer arbeta tätt ihop med avdelningschefen för el men också ha ett nära samarbete med hela underhållsavdelningen och produktionen. Du kommer även ha en stödjande funktion till organisationen med bland annat normer och regelverk, besiktningar och kravställning. Du ansvarar även för uppföljning och utveckling av underhållet med avseende på effektivitet.

Tjänsten innefattar även beredskapstjänstgöring.

VEM ÄR DU?

Vi ser gärna att du har en gymnasial eller högre utbildning inom el eller motsvarande erfarenhet. Du har tidigare arbetat som elingenjör inom industri, produktion eller installationsverksamhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av Maximo eller liknande verksamhetssystem för hantering av arbetsorder. Rollen kräver att du har en allmän behörighet inom el eller är en auktoriserad elinstallatör.

Du bör ha grundläggande kunskaper inom fibernät och en grundläggande ATEX-kompetens. Det är också meriterande om du besitter turbinkompetens.

Som person är du kommunikativ, relationsskapande och teknisk intresserad. Vidare så är du utvecklings- och resultatorienterad.

Alla lediga jobb