TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Kommunikatör till Diversity Charter Sweden

Kommunikatör till Diversity Charter Sweden i Stockholm, för dig som är intresserad av mångfaldsfrågor och en hållbar arbetsmarknad

Vill du vara med och utveckla Diversity Charters digitala närvaro som kommunikatör? Är du en entreprenörssjäl som är duktig på att uttrycka dig i text och gärna driver ditt eget arbete? Som kommunikatör hos oss sitter du mitt i Stockholm city med förmånen att arbeta remote några dagar i veckan. Du blir en viktig del av ett litet team och ditt arbete kommer ha stor betydelse för hur vi skapar engagemang för mångfald och inkludering i arbetslivet.
Låter det som du? Söker jobbet som kommunikatör redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Vi erbjuder dig ett engagerande och utmanande arbete som kommunikatör där du har möjlighet att göra skillnad. Detta genom att bli en del av världens största organisation som verkar för mångfald och inkludering inom arbetslivet. Du blir Diversity Charter Sweden´s andra anställda vilket gör att du blir en otroligt viktig pusselbit för organisationens utveckling. Hos oss får du arbeta både operativt och strategiskt med frihet under ansvar. 

Centralt kontor
Centralt kontor
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Jobba hemma
Jobba hemma
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Som kommunikatör på Diversity Charter Sweden är din uppgift att genom våra sociala medier och hemsida skapa engagemang för mångfald och inkludering i arbetslivet och Diversity Charter Sweden som organisation. Arbetet är främst operativt, men också strategiskt.
Din första uppgift blir att ta fram en ny hemsida och du kommer också löpande ta fram och skapa material till våra sociala medier. Du rapporterar till vår generalsekreterare som i dagsläget är din enda kollega. Ni kommer tillsammans skapa Diversity Charter Sweden´s kansli, och tanken är att ni inom ett par år är flera kollegor.

Som Kommunikatör kommer du ingå i kommunikatörsgruppen där delar av styrelsen på 12 personer samt generalsekreteraren ingår.  

 

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen tror vi att du har en relevant kommunikatörsutbildning eller motsvarande erfarenhet.
Du har dokumenterad erfarenhet som kommunikatör kopplad till arbete i till exempel sociala medier, presentationer och hemsidor. Vidare tror vi att du är en god stilist och skribent och kan skriva och bearbeta olika typer av texter med anpassning mot målgrupp. Du behöver flytande skriftkunskaper i svenska och mycket goda kunskaper i engelska samt vana att hantera bilder. 

Vi tror att viktiga egenskaper för denna roll är att du är noggrann och strukturerad och har ett stort intresse för utvecklingen inom digital och inkluderande kommunikation. Du är nyfiken och är en god omvärldsbevakare samt van att leverera i enlighet med tidplan och budget.

Sist men inte minst tror vi att du har ett genuint intresse för mångfald och inkluderingsfrågor.

 

 

Alla lediga jobb