TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Kommunikatör till Friends i Stockholm

Vi söker en kreativ och säljande kommunikatör med marknadsföringsansvar till Friends i Stockholm!

Är du en skicklig kommunikatör och marknadsförare som gillar att vara kreativ och komma med nya idéer? Älskar du dessutom att skriva och skapa content? Då kan du vara rätt person för rollen som marknadskommunikatör! Hos Friends i Stockholm får du möjlighet att bidra till det viktiga arbetet mot att skapa en värld fri från mobbning bland barn och unga.

Här kan du utvecklas inom marknadsföring och kommunikation som marknadskommunikatör i en flexibel organisation med korta beslutsvägar där möjlighet till utrymme för lärande och inflytande ges. Friends är en ideell barnrättsorganisation som arbetar för att skapa en värld där alla barn känner sig älskade och respekterade.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Friends vision är en värld där inget barn utsätts för mobbning. Hos oss får du möjlighet att påverka, utvecklas, ha kul på jobbet och samtidigt arbeta för en samhällsviktig fråga i den ideella sektorn. Du arbetar med något meningsfullt, varje dag. Det här är en arbetsplats för dig som vill åstadkomma förändring och ha utrymme för egna initiativ i en utvecklingsbenägen organisation.

Du kommer till ett team av omtänksamma och trevliga kollegor med hög kompetens och ett gediget engagemang.

På Friends värdesätter vi en bra balans i arbetslivet och vi ser till individens behov och förutsättningar. Därför erbjuder vi en arbetsplats med flexibla arbetstider och möjlighet att arbeta både från kontoret och på annat håll.

Friends har kollektivavtal (Tjänstemän inom civilsamhället) vilket är tecknat med parterna Unionen och Akademikerförbunden. Vi har fina förmåner och erbjuder bland annat sex veckors semester, ytterligare halvdagar, friskvårdsbidrag och friskvårdtimme.

6 v semester
6 v semester
Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Flextid
Flextid

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:

Värt att veta

Detta är en tillsvidareanställning på heltid, som inleds med sex månaders provanställning. På Friends huvudkontor sitter du i fina lokaler på söder i centrala Stockholm med närhet till kommunikation och stadsliv.

Du rapporterar till Kommunikationschef och tillhör Kommunikationsavdelning.

Våra förväntningar

Vi ser att du som söker har relevant högskole-/universitetsutbildning inom marknad eller kommunikation och har arbetat några år med marknadsföring. Du har god erfarenhet av att ta fram kommunikationsplaner och idégenerering för att sprida och sälja tjänster och produkter samt producera enheter och underlag till enheter till kommunikationsplanen. Vidare har du gedigen erfarenhet av copy/textproduktion i marknadsföringssyfte samt goda kunskaper i Officepaketet och Adobe Indesign eller motsvarande. Du talar och skriver svenska obehindrat och behärskar även engelska.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att producera marknadsföring inom social media både organisk och annonsering samt enklare filmproduktion. Om du har erfarenhet av projektledning, målgruppsanalys eller ytterligare språkkunskaper som arabiska ses även det som meriterande.

Alla lediga jobb