TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Komponentmekaniker Patria Helicopters, Arlanda

Har du arbetat som mekaniker med bilar, tåg eller flyg? Bli Komponent mekaniker hos Patria Helicopters i Stockholm - Arlanda

Är du en detaljorienterad, mekaniker och intresserad av flyg? Har du ett stort intresse av att förstå hur olika komponenter fungerar? Tycker du om att plocka isär och sätta ihop? Då kan du vara personen Patria Helicopters söker för att utöka sitt team av komponentmekaniker!

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Patria Helicopters är en väletablerad och internationell aktör inom av helikopterunderhåll, helikopterkomponenter och utrustning samt motorer, uppgraderingar och modifieringar. Patria finns på flera platser över hela Europa och deras tjänster är mycket efterfrågade varför deras företag just nu befinner sig i en snabb tillväxtfas!

Som komponentmekaniker på Patria Helicopters kommer du att ingå i ett team av passionerade mekaniker på en arbetsplats som värdesätter lagarbete och karriärutveckling.

Parkering
Parkering
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Gym på kontoret
Gym på kontoret
Friskvård
Friskvård

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Du kommer att ingå i ett befintligt team av fem komponentmekaniker och rapportera till underhållschefen och underhållsansvarig. Du kommer att vara stationerad på Patria Helicopters kontor på Arlanda, Stockholm. Det finns gratis parkering och möjlighet att resa med kollektivtrafik finns (en 20 minuters promenad från kontoret). Arbetstiderna är 07:00-16:05 (måndag - torsdag) och 07:00-13:30 (fredag) med flextidsförmåner. Personalen är kollektivavtalsanslutna och företaget erbjuder även friskvårdsbidrag samt arbetsmobil. Det finns till och med ett personalgarage för dem som tycker om att meka med sin bil på fritiden.

Våra förväntningar

Som individ har du ett öga för detaljer och är extremt noggrann i ditt arbete. Du har inga svårigheter att utföra procedurer enligt instruktioner och riktlinjer. För att lyckas i denna roll förväntar vi oss även att du har:

Alla lediga jobb