TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Konceptutvecklare till Adven

Vill du ha en betydelsefull roll där du får utveckla koncept för ett mer hållbart samhälle? Nu söker Adven Konceptutvecklare!

Vill du vara med och skapa en bättre och mer hållbar framtid? Adven är nu i en expansiv och spännande fas, och söker därför efter fler Konceptutvecklare inom vattenrening. Rollen innebär att du designar vattenreningar för nya och befintliga industrikunder.

Låter det spännande? Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

"Tillsammans med våra kunder designar vi de tekniska lösningarna som hjälper dem nå både affärs- och hållbarhetsmål och bygga en mer hållbar värld."

Våra kunder pressas ständigt på att sänka kostnaderna, vara effektivare, minska sitt koldioxidavtryck och vara mer hållbara i alla avseenden. Då alla har olika förutsättningar, situationer och behov varierar lösningarna. Hos Adven har vi en egen avdelning för att utveckla tekniska koncept som hjälper våra kunder att nå sina mål.

Våra konceptutvecklingsteam arbetar tillsammans med våra kunder för att hitta de bästa möjliga lösningarna för dem. Utöver att utveckla tillförlitliga och hållbara lösningar för industrier vill vi alltid hitta sätt att öka energi- och resurseffektivitet. De bästa lösningarna skapas när vi tittar på alla strömmar vilket ofta ger synergieffekter. I samarbete med våra säljteam skapar vi ett helhetskoncept som bäst möter kundernas behov.

Adven erbjuder goda möjligheter till att utvecklas i din yrkesroll och du får ta stort eget ansvar. Som Konceptutvecklare arbetar du tätt ihop med erfarna och kompetenta medarbetare. Du har flera kontaktytor och samarbetspartners både internt och externt.

Var med och skapa en bättre framtid!

Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Bonus
Bonus
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Flextid
Flextid

Dina arbetsuppgifter

Efterfrågan på våra tjänster ökar ständigt och vi söker nu en teknisk konceptutvecklare/processingenjör som ska jobba med vattenrening med fokus på framför allt membranteknik och jonbytare, men även med inslag av andra tekniker så som indunstning, kristallisation och värmeåtervinning. Rollen innebär att du utvecklar genomförbara tekniska koncept för nya och befintliga industrikunder. 


Exempel på arbetsuppgifter:

Värt att veta

Rollen utgår från Advens kontor i Stockholm men du kommer att arbeta med lösningar inom hela Advens geografi.

Rollen innebär en tillsvidareanställning på heltid. 

Våra förväntningar

För att lyckas som konceptutvecklare tror vi att du har:

Vi söker dig som är självständig, kommunikativ och lösningsorienterad. Du har en förmåga att se helheten men kan också gå ner i detaljer. Vidare är du strukturerad och har lätt för att samarbeta.

Du uttrycker dig väl i svenska och i engelska, såväl i tal som i skrift.

Alla lediga jobb