TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Konstruktör inom el till Euromaint i Örebro

Jobba med konstruktion av elektriska och mekaniska system till järnvägsfordon. Euromaint i Örebro söker en elkonstruktör!

Vill du som konstruktör ansvara för elkonstruktion av järnvägsfordon? Vi söker dig som är intresserad av fordon och vill bidra till en framtidsbransch som har ett positivt klimatavtryck. Som elkonstruktör hos Euromaint i Örebro ansvarar du för konstruktion av järnvägsfordons system och får vara delaktig i de förändringar som sker. Här får du möjlighet att bidra till att utveckla tågtrafiken till det självklara transportmedlet för att möta framtida samhälls- och miljöutmaningar.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Euromaint erbjuder dig en spännande och teknisk roll som elkonstruktör i en framtidsbransch med innovativa lösningar i kombination med modern teknik. Vi är en nyfiken och framåtsträvande organisation med en tydlig vision att vara nordens ledande leverantör av underhållstjänster för spårtrafikbranschen. Hos oss får du möjlighet att utveckla din kompetens och arbeta med intressanta arbetsuppgifter inom elkonstruktion. Du blir en del av en platt organisation med snabba beslutsvägar där du får möjlighet att vara med och påverka samt bidra till ett positivt klimatavtryck.

Friskvård
Friskvård
6 v semester
6 v semester
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal

Dina arbetsuppgifter

Som elkonstruktör arbetar du med konstruktion till järnvägsfordon i ombyggnadsprojekt och kundprojekt. Dina arbetsuppgifter är bland annat att: 

Värt att veta

I rollen som konstruktör samarbetar du med tekniska projektledare, fordonsansvariga, systemansvariga, inköpare och produktionstekniker. Du tillhör teknikavdelningen med placering Örebro, alternativt Malmö, och du rapporterar till chef för teknik och konstruktion. 

Tjänsteresor förkommer till viss del i tjänsten, bland annat till verksamheten på övriga orter där Euromaint verkar. 

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen som elkonstruktör söker vi dig som:

Har du erfarenhet inom mekanikkonstruktion ses det som meriterande. 

Personlighetsmässigt är du strukturerad och tar hänsyn till alla delar av arbetsprocessen för att säkerställa kvalitet, precision och slutförande. Du har en god kommunikativ förmåga och samarbetar väl med andra funktioner inom organisationen för att komma framåt i processerna. När det uppstår problem agerar du snabbt och samarbetar med andra för att få de resurser och den hjälp som krävs. 

Alla lediga jobb